Plantić nezadovoljan suđenjem: “Koja je svrha toliko se odricati i prolijevati krv i znoj?”

Vijesti iz regijeIZDVOJENA VIJEST 29.08.2017 10:36h Autor:

Damir Plantić

Jedini hrvatski predstavnik na Svjetskom boksačkom prvenstvu koje se ovih dana održava u njemačkom Hamburgu, Damir Plantić, je u ponedjeljak poražen od strane nositelja Ekvadorca Carlosa Mine Caiceda u drugom kolu turnira.

Plantić poražen u osmini finala svjetskog prvenstva od odličnog Ekvadorca

Član BK Sesvete iz Zagreba je prilično dobro odradio posao potiv favoriziranog protivnika, no suci ga nisu adekvatno nagradili. Jedan je na bodovnim listama prednost dao njemu, no četvorica su presudila za Ekvadorca.

Razočarani hrvatski boksač je nezadovoljan sudačkom presudom te je na svom službenom Facebooku prilično razočarano ustvrdio:

“Završio sam s nastupom na Svjetskom prvenstvu, no ne svojom voljom. Što reći osim da sam jako razočaran na suđenje. Istina je da nisam ispalio mnogo udraca, ali je bome on ispalio još manje od mene. Prvo me se u Hrvatskoj suspendiralo na dvije godine i prešao sam preko toga, ali sad opet doživim sličnu situaciju gdje mi suci uzmu pobjedu za prolazak u četvrtfinale gdje bi bio korak bliže do medalje”, napisao je razočarani Plantič i dodao:

“Koja je svrha toliko se odricati i prolijevati krv i znoj? U mojoj glavi se stvorilo veliko razočaranje u boks. Da sam izgubio, priznao bih poraz kao i uvijek jer realno gledam na stvari. Da, ako zasluženo izgubim moram se još jače i još više primiti treninga da budem još bolji. Ovako ne znam što misliti i kako dalje…”

Damir je na nedavno održanom Europskom prvenstvu postigao veliki uspjeh osvojivši brončanu medalju što mu je i donijelo kartu za Hamburg.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI