Planinić pozvan u Los Angeles zbog BJJ seminara

Vijesti iz regije 21.05.2014 15:15h Autor:

Poster

Jedno od najpoznatijih imena bosansko-hercegovačke borilačke scene, Slaven Planinić, ovog će vikenda otputovati u Los Angeles na poziv poznatog BJJ trenera kako bi mu pomogao prilikom održavanja nekoliko seminara.

"Ovu subotu idem u Los Angeles na poziv moga prijatelja Brazilca Caio Malta, crnog pojasa u BJJ kod Romero Jacare Cavalcantija, voditelja velike Alliance BJJ organizacije. Caio mi plaća put, smještaj od mjesec dana i hranu uz honorar za vođenje treninga u njegovoj školi Elite Fight & Fitness", otkrio nam je Slaven.

"Tamo ću održati i nekoliko seminara u BJJ, Jeet Kune Do, filipinskim borilačkim vještinama i girjama. Izuzetna mi je čast da me Brazilac crni pojas kod jednog od legendi BJJ pozove u svoju školu da podučavam. To je i veliko priznanje za sve ovo što radim godinama. Prvi seminar je već sad u nedjelju 25.05. i humanitarnog je karaktera ,prihod je namijenjen djeci koja su izgubila roditelje, a voditelji seminara smo ja i veliki BJJ svjetski prvak Lucas Lepri", dodao je Planinić.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI