Pijetraj stigao u Dubrovnik brusiti boksačke tehnike braće Perak, Delije… (FOTO)

Vijesti iz regijeIZDVOJENA VIJEST 31.07.2018 11:28h Autor:

Photo: Gladiator

Neki se odmaraju, a neki bruse svoje borilačke vještine iako je sredina ljeta. Tako je i u Dubrovniku, u našem kultnom MMA kolektivu Gladiatoru, gdje unatoč paklenim vrućinama svakodnevno treniraju i spremaju se za drugi dio sezone koja vrlo brzo stiže.

Gladiatori su kroz svoju povijest uvijek pokušavali naučiti više, postati još bolji i uspješniji u svakom segmentu slobodne borbe. Pa su tijekom godina u Dubrovnik dovodili mnoge etablirane stručnjake čije su znanje upijali i kasnije ga primjenjivali na svojim treninzima. Uostalom široka baza i jest razlog uspjeha tako velikog broja MMA boraca iz jednog relativno malenog grada poput braće Mare i Kristijana Peraka, Ante Delije, Antuna Račića ili ranije Ajlina Ahmića.

Ovih dana u Dubrovnik je stigao naš proslavljeni boksački stručnjak i aktualni hrvatski boksački izbornik Leonard Pijetraj. Razlog je suradnja koju je uspostavio s dubrovačkim Gladiatorom. Prije nekoliko mjeseci kod njega u zagrebačoj Dubravi je boravio mladi dubrovački teškaš Srđan Marović kojem je brusio boksačke tehnike i vještine.

Sada je Pijetraj stigao u Dubrovnik kako bi i radio i s ostatkom Gladiatora te im otkrio tajne “boksačkog zanata”.

Na treninzima su sudjelovala i braća Perak, Ante Delija, Srđan Marović, Karlo Caput, ali i ostali članovi Gladiatora. Pijetraj je u Dubrovnik stigao zajedno sa svojim sinom, aktualnim državnim prvakom Erikom Pijetrajem.

Fight Site saznaje kako je suradnja ostvarena preko poznatog hrvatskog promotora i menadžera, ali ujedno i Dubrovčana Orsata Zovka. Vlasnik FFC-a je dugogodišnji prijatelj Leonarda Pijetraja te se tako i izrodila ova suradnja na relaciji Zagreb – Dubrovnik.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI