Philipp Schranz: Obrana od rušenja bila mi je sranje

Vijesti iz regije 19.03.2016 12:54h Autor:

Brum vs. Schranz

Philipp Schranz samo je jedan od niza austrijskih boraca koji su jučer doživjeli poraz pred vlastitim navijačima. No, on je odradio vrlo dobru borbu protiv Jamesa Bruma, gdje smatra da je presudila slaba obrana od rušenja.

U svakom slučaju, borba domaćeg i britanskog borca bila je izuzetno zanimljiva, upravo zbog toga što nije bilo trenutka da se u ringu nešto nije događalo. Ipak, James Brum je na kraju bio bolji borac od domaće uzdanice Philippa Schranza, koji se nakon borbe obratio svojim fanovima preko Facebooka:

“Žao mi je ljudi, ali izgubio sam na bodove. Bila je to dobra borba gdje sam pogađao borbe udarce i napravio podosta štete protivniku, ali obrana od rušenja mi je bila sranje. James je večeras bio bolji borac i ja mu ovim puta još jednom čestitam.”

Nakon što je u svom prvom FFC nastupu Schranz savladao Lemmya Krušića, automatski je bio među glavnim kandidatima za napad na sada upražnjenu titulu perolake kategorije. Ovaj njegov poraz, odnosno pobjeda Bruma, mogla bi Britanca dovesti u sličnu poziciju, ukoliko ga i dalje budemo gledali u FFC-u. A bilo bi šteta da ne bude tako.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI