Warning: mysqli_num_fields() expects parameter 1 to be mysqli_result, boolean given in /home/fight1/public_html/wp-includes/wp-db.php on line 3182
Petje sutra protiv Kida: Nemam što izgubiti, a mogu dobiti jako puno! | Fight Site

Petje sutra protiv Kida: Nemam što izgubiti, a mogu dobiti jako puno!

Vijesti iz regije 28.12.2014 10:28h Autor:

Samo Petje - Foto Fight Site

FFC prvak u lakoj kategoriji Samo Petje je otputovao u Japan gdje će sutra imati ogroman ispit u tamošnjoj borilačkoj promociji Blade. Slovenac se istaknuo prije nekoliko mjeseci kada je nokautirao Hinatu Wanatabea, pa su mu organizatori ovaj put u Zemlji izlazećeg sunca namijenili još veći posao i teži zadatak Yasuhira Kida.

Baš kao i do sada, Petje je prireme odrađivao kombinirajući kamp u Sloveniji i Hrvatskoj, a prema vlastitim riječima nikada nije bio bolji i spremniji. Zanimljiv je i interes slovenskih medija pa tako veliko Delo redovito izvještava o svakom Petjeovom meču te o njemu pišu kao o velikoj zvijezdi koja je ime napravila kroz hrvatsku promociju FFC.

"Smatram da sam spreman najbolje do sada, tako barem kažu testovi koje sam napravio kod Radoja Milića na Fakultetu za šport u Ljubljani. Stavio sam tijelo na list papira, tako da mogu točno vidjeti što je dobro, a što nije", poručio je Petje i dodao:

"U organizaciji Blade su me zbog pobjede protiv Wanatabea već sada stavili na treće mjesto u ovoj kategoriji što znači da sam blizu meča za pojas. Tek sam na početku karijere, nešto posebno izgubiti nemam, samo mogu dobiti", zaključio je 22-godišnji Ljubljančanin za Delo.

Petje i Kido su co-main event večeri dok će u glavnom dvoboju nastupiti Zabit Samedov i Makoto Uehara!

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI