Petje: Ljudi nisu vjerovali u mene, zato je ova pobjeda još slađa!

Vijesti iz regijeIZDVOJENA VIJEST 25.04.2017 11:09h Autor:

Photo: Milan Krušič (FFC)

Samo Petje je uspio u izuzetno teškom i ambicioznom naumu; proteklog je vikenda u Ljubljani, na FFC-u 29, pred svojom publikom, postao dvostruki FFC prvak. Nakon što je povratio pojas u lakoj kategoriji u prosincu mjesecu 2016. godine, Petje se odlučio na dodatni izazov – napad na “zlato” u velteru. Tamo je do sada carevao član Gloryjevog rostera Nizozemac Eyevan Danenberg.

Malo tko je Slovencu davao previše šansi. Danenberg je do sada bio uvjerljiv, a konkurenciju je uglavnom rješavao bez previše muke. Samo Petje je trebao biti lak zalogaj za dugačkog nokautera.

No, u ringu smo gledali potpuno drugačiju sliku. Petjeova taktika se pokazala kao pun pogodak. Slovenac je jurišao prema naprijed, zatvarao distancu i inicirao otvorenu “makljažu”. Jedino je tako mogao svladati fizički nadmoćnijeg protivnika.

“Da se oglasim nakon što su se smirile emocije o subotnjoj borbi za šampionski pojas u velter kategoriji. Ne znam gdje bih počeo. Bila je to jako teška borba i vrlo kvalitetan protivnik. No, stigao sam do nove pobjede i postao sam i FFC prvak u velteru. U samom meču sam uživao jer sam znao da se radi o velikom zalogaju. Drago mi je da imam tako kvalitetnu ekipu oko sebe koji su bili uz mene i u trenucima kada ih najviše trebam.”

“Danenberg je iznimno visok borac čak i svoju kategoriju, a kada smo dogovorili meč, većina je sumnjala u to da bih mogao doći do uspjeha. I baš zato je ovo slavlje toliko slađe. Vidio sam da je velik pritisak na suparniku, a znao je i sam da mu neće biti lako obraniti naslov protiv mene što sam dokazao u subotu. Hvala još jednom svima koji su pomagali u mojim pripremama. Idem par dana na odmor, a onda u nove izazove”, zaključio je Petje obraćajući se fanovima preko svog službenog Facebook profila.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI