Warning: mysqli_num_fields() expects parameter 1 to be mysqli_result, boolean given in /home/fight1/public_html/wp-includes/wp-db.php on line 3182
Pet nokauta u šest borbi, Daley pobijedio sjajnog Fabjana | Fight Site

Pet nokauta u šest borbi, Daley pobijedio sjajnog Fabjana

Vijesti iz regijeIZDVOJENA VIJEST 26.04.2014 00:05h Autor:

Fabjan VS Daley (foto: I. Kaurloto/Fight Channel)

Za razliku od MMA dijela FFC 12 eventa, gdje su sve borbe završile prekidom, jedna borba kick boks dijela ipak je otišla do odluka. U ostalih pet vrijedi spomenuti pobjedu Paula Daleya nokautom protiv do tada sjajnog Mirana Fabjana, kao i Mladena Kujundžića fantastično plasiranim udarcem u jetru Dženana Poturka.

Mladen Kujundžić def. Dženan Poturak – nokaut (middle kick u jetru), 1. runda

Sjajna pobjeda Mladena Kujundžića, koji je ovaj puta nastupio u poluteškoj kategoriji. Mladen je agresivno krenuo od samog početka, odveo borbu u kut, gdje je uzdrmao Poturka, a nakon toga se odmaknuo i plasirao udarac nogom u jetru te ostvario pobjedu nokautom.

Elmir Mehić def. Rok Štrucl – nokaut, 2. runda

U duelu dva teškaša, bosanski borac savladao je Slovenca Roka Štrucla, koji se vratio nakon gotovo godinu dana. Već u prvoj rundi Mehić je bio bolji i dva puta uzdrmao svog protivnika, no Štrucl je ipak izdržao.

U drugoj rundi Štrucl je izgledao još sporiji, a Mehić je to primijetio te sredinom runde krenuo u jednu seriju, koja je na kraju rezultirala 'standing eight' brojanjem, nakon kojeg Štrucl ipak nije bio u mogućnosti nastaviti.

Samo Petje def. Kevin Hesseling – nokaut, 1. runda

Slovenskom borcu trebalo je manje od dvije minute da savlada svog protivnika. Inače atraktivni Petje i ovu je borbu krenuo u svom stilu te u samom uvodu borbe pokazao nekoliko zanimljivih serija, a sredinom runde pogodio je jednu od koje se Nizozemac nije oporavio.

Petje je prvo u kličnu plasirao par koljena, a kroše koji je pogodio na izlazu iz klinča bio je dovoljan da onesposobi Hesselinga za nastavak borbe.

Denis Chorchyp def. Darian Paladin – jednoglasna sudačka odluka

Jedina od 12 borbi koja je večeras došla do sudačke odluke bila je ova borba, u kojoj je domaći borac došao do pobjede sudačkom odlukom. Chorchyp je svaku od tri runde bio dovoljno bolji od Paladina da bi mu suci dodijelili pobjedu, iako je i njegov protivnik pokazao veliku srce i zaslužio aplauz ljubljanske publike.

Ono što je donijelo pobjedu slovenskom predstavniku su, prije svega, agresivnost i serije udaraca, koje nisu radile preveliku štetu, no donosile su dovoljno bodova da suci ne bi imali problema oko odluke o pobjedniku.

Teo Mikelić def. Miro Vorkapić – nokaut, intervencija liječnika, 1. runda

Nažalost, borba od koje se najviše očekivalo prekinuta je nakon samo 80 sekundi. Oba borca krenula su po nokaut u namjeri da publici ponude dobru borbu kakvu su i obećavali u najavama samog eventa.

No, jedan Mikelićev udarac rezultirao je velikom oteklinom oko Vorkapičevog oka i liječnik je procijenio kako slovenski borac ne može nastaviti te je Mikelić došao do velike pobjede, na sličan način kako je u svom Glory nastupu doživio poraz.

Paul Daley def. Miran Fabjan – nokaut, 2. runda

A Daley i Fabjan su ponudili spektakl kakav su i najavljivali. Fabjan je krenuo u svom stilu, od prve sekunde borbe pokazati tko je gazda, bez ikakvog straha i respekta prema britanskom borcu. Prvu rundu je Fabjan odradio pametno, nalazeći pravi tajming za serije udaraca i ostao je dojam kako je tu rundu dobio.

U drugu rundu ušlo se slično, Fabjan je ponovno bio blago bolji, no sredinom runde Daley ga je uvukao u razmjenu udarac, što borac Fabjanove srčanosti nije mogao odbiti, no to ga je koštalo. Unutar te razmjene, Daley ga je prvo pogodio desnim, a nakon toga i lijevim krošeom te ga nokautirao i došao do pobjede, iako je Fabjan do tog trenutka borbe izgledao bolje i nadmoćnije.

 

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI