Warning: mysqli_num_fields() expects parameter 1 to be mysqli_result, boolean given in /home/fight1/public_html/wp-includes/wp-db.php on line 3182
Pet medalja za hrvatske savate reprezentativce na Europskom prvenstvu u Budimpešti! | Fight Site

Pet medalja za hrvatske savate reprezentativce na Europskom prvenstvu u Budimpešti!

Vijesti iz regije 19.10.2015 12:41h Autor:

Izvor: Facebook

Hrvatska seniorska savate reprezentacija osvojila je pet medalja u disciplini assaut na Europskom prvenstvu u Budimpešti koje se održalo 16. i 17. listopada.

Hrvatsku je pod vodstvom izbornika Srećka Znike predstavljalo šest reprezentativaca. Srebrnu medalju u kategoriji do 65 kilograma, a samim time i najbolji rezultat među hrvatskim predstavnicima, ostvarila je članica Savate kluba Omega Irena Žunec koja je u finalu izgubila sudačkom odlukom 3:2 od Finkinje Annukke Volotinen, bivše svjetske prvakinje. Još četiri brončane medalje ostvojili su Kristina Sokolić u kategoriji do 56 kilograma, Roko Novak u kategoriji do 70 kilograma, Luka Lešković u kategoriji do 65 kilograma i Zdenko Mirt koji se medaljom okitio u kategoriji iznad 85 kilograma.

Napomenimo i to da je na ovom prvenstvu u kategoriji do 85 kilograma nastupao Marko Gospočić. On je nakon pobjede nad prvakom Ukrajine Dymovomovom, poražen od prvaka Belgije Quentina Raviarta i time je ostao bez prilike da se okiti medaljom.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI