Pet borbi, pet naslova prvaka kao ulog! Pogledajte što FFC nudi na prvom eventu u Vegasu

Vijesti iz regijeIZDVOJENA VIJEST 04.10.2018 13:51h Autor:

FFC 31

FFC je spreman za svoj debi u Las Vegasu, a prvi event donosi dvije MMA borbe te dva kickboxing i jedan boksački meč. Svih pet kao ulog imaju titulu prvaka, četiri FFC-ove, dok je u boksu ulog WBU titula.

Tri vikenda za redom, tri FFC eventa u novom Fight Domeu, u prijestolnici borilačkog sporta, Las Vegasu. I sve kreće za samo osam dana, FFC 31 eventom, koji donosi pet borbi, svih pet s titulom prvaka kao ulogom. Iako smo većinu programa već najavili, svakako vrijedi spomenuti kako to sve izgleda u kompletu.

U MMA dijelu održavaju se dvije borbe. Ona koja će i predvoditi cijeli program je za titulu lake kategorije. Za nju se bore bivši UFC borac Clay Collard (16-7-1) i Dave Courchaine (20-7). Collard je veliko pojačanje za FFC roster te se upravo preko ove promocije nada doći do povratka u UFC. S druge strane imati će iskusnog protivnika koji također već neko vrijeme pleše blizu potpisa za UFC. Ovdje će tražiti pobjedu koja bi mu to mogla ekspresno osigurati. Prvaka ćemo dobiti i u velter kategoriji, koja je upražnjena još otkako ju je napustilo Laszlo Senyei. Tamo će Ben Egli (10-2) pokušati savladati Roberta Nevesa (10-3), brazilskog borca koji već ima iskustvo s prvih američkih evenata ove promocije.

François Ambang (18-7-1) pokušati će osvojiti FFC kickboxing titulu velter kategorije u meču protiv Shkodrana Veselia (83-18-1), a jedina zapravo obrana titule je ona teškaška, koju drži Mladen Brestovac (54-14-1). Hrvatski borac do sada je slavio u svih 11 FFC nastupa, a to će pokušati promijeniti Jhonata Diniz (16-5), koji FFC-u pristupa iz Glorya.

U boksu ćemo gledati duel za WBU (World Boxing Union) titulu lakoteške kategorije, između Dennisa Morrisa (14-2-1) i Shawna Millera (18-4-1).

Kako možemo vidjeti prema FFC službenoj stranici, promocija će održati tri eventa u nizu. Nakon ovog prvog, koji nudi miješani program, drugi bi trebao donijeti specijalizirano MMA program, dok će treći biti u potpunosti posvećen kickboxing mečevima. Pretpostavlja se da bi nakon ova tri eventa FFC trebao imati prvake u svim svojim divizijama, kao u MMA-u, tako i u kickboxingu.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI