Perhavec: Nokautirali su ma na prvom treningu, ali ipak sam se zaljubio u MMA

Vijesti iz regije 05.07.2013 15:24h Autor:

Alliance Red Eagle Slovenija

Mladi i talentirani slovenski BJJ majstor Miha Perhavec dao je intervju za portal BJJ Eastern Europe u kojem je otkrio neke svoje planove za ostatak 2013. godine.

Prije toga je ipak naveo neke od svojih najznačajnijih uspjeha u svojoj dosadašnjoj karijeri.

"Mogu se pohvaliti trećim mjesto u srednjoj i apsolutnoj diviziji na IBJJF European No-Gi Open natjecanju prošle godine, drugim mjestom na Europskom prvenstvu No-gi u Rimu ove godine, trećim mjestom u srednjoj i prvim u apsolutnoj na IBJJF Rome Openu… Također imam amaterski MMA skor od 11-1, a čak deset mečeva sam završio zahvatom u prvoj rundi", rekao je Miha.

"Oduvijek sam imao strast prema borilačkim sportovima i počeo sam trenirati judo već s devet godine. Sedam godina sam ga trenirao, dobio sam crni pojas prvog stupnja sa 16 godina. Malo sam se zamorio i počeo sam trenirati MMA u svom lokalnom klubu i na prvom treningu bio sam nokautiram, ali svejedno mi se svidjelo. Savjetovali su mi da počnem trenirati i BJJ i čim sam to pokušao znao sam da ću se time baviti do kraja života."

"Moj tim Alliance Red Eagle u Sloveniji postaje sve jači u regiji, a već se potvrdio kao najbolji u Sloveniji. Vjerujem da će neki od mojih suboraca postati zvijezde na IBJJF eventima. Što se mene tiče, ja ću trenirati još jače i upornije, a plan je otići u Varšavu i tamo trenirati deset mjeseci. Volio bih si priuštiti i odlazak na neka natjecanja diljem svijeta", otkrio je Perhavec.

Cijeli intervju na engleskom jeziku možete pronaći ovdje.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI