Perak uspješno prošao vagu za sutrašnji M-1, spasio borca koji se onesvijestio u sauni!

Vijesti iz regijeIZDVOJENA VIJEST 09.11.2017 11:46h Autor:

Kristijan Perak (Photo – Gladiator)

Kristijan Perak je uspješno preskočio i posljednju tehničku prepreku prije sutrašnjeg dvoboja protiv Vitalija Slipenka na M-1 Global 85 priredbi koja se održava u ruskoj Moskvi.

U jutarnjim satima je po uzoru na UFC, održano tehničko vaganje, dok će ono ceremonijalno biti na rasporedu u popodnevnom terminu. O tome da je Kristijan prošao vagu, izvijestio je na svom Facebooku negov brat, a ujedno i trener u kutu, Maro Perak.

“Evo taman je prošao vagu. Sada može normalno jesti. Oficijalna vaga je kasnije, to je čisto reda radi za televiziju. Neki borac se onesvijestio u sauni dok je skidao kile pa je Kristijan imao trening dok ga je iznosi van. Sve je u redu, ništa mu nije i došao je odmah k sebi”, napisao je Perak u nastavku otkrivši koliko će njegov brat težiti u borilištu.

“Kristijan će vratiti nekih 5 do 7 kilograma. Znači da će u meč ući s 89 do 91 kila. Otišao je odmoriti u sobu i vraćati kile pomalo. Ja i Michael Wiliam čekamo njegovog protivnika na vaganju da ne bi bilo švercanja.”

“Kličko” je u posljednjem nastupu, baš u M-1 Globalu izborio “neodlučen ishod” protiv Talekha Nadzhafzadea. U protekla tri meča u ruskoj promociji ima dva poraza (Frolov i Vasilevsy) te još jedan “Draw” protiv Valeryja Myasnikova. Ukupni profesionalni “score” mu se trenutačno zaustavio na 9 pobjeda, 3 poraza i 2 neodlučena dvoboja.

Rus Vitaliy Slipenko je trenutačno na profesionalnih 8-1, a ovo će mu biti drugi nastup u M-1 Globalu nakon pobjede protiv Bondareva u travnju 2017. godine.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI