Perak u Abu Dhabiju protiv opakog Wiuffa!

Vijesti iz regijeIZDVOJENA VIJEST 16.10.2012 14:27h Autor:

Travis Wiuff

Maro Perak dobio je novog protivnika za meč u Abu Dhabiju koji će se održati početkom idućeg mjeseca, a radi se o daleko najtežem izazovu u njegovoj dosadašnjoj karijeri.

Kao što se i nagađalo proteklih tjedan dana, Konstantin Gluhov ipak neće moći odraditi meč protiv dubrovačkog borca Mare Peraka zbog ozljede koju je zadobio na svojoj posljednjoj borbi protiv Alexandera Emelianenka u Rusiji.

Abu Dhabi Warriors organizacija uspjela je pronaći zamjenu i to iznimno opasnu. Perak će se boriti protiv iznimno iskusnog američkog borca Travisa Wiuffa. Radi se o jednom od najiskusnijih kvalitetnijih aktivnih boraca na svijetu, pogotovo kad je u pitanju poluteška kategorija. Iza sebe ima čak 68 pobjeda i 15 poraza u MMA karijeri.

Spomenimo samo da je pobjeđivao protivnike poput Keitha Jardineaa, Riccoa Rodrigueza, Kazuyukija Fujite,  Jeffa Monsona… Tijekom svoje karijere bio je član mnogih kvalitetnih MMA organizacija, uključujući UFC, Pride, Sengoku i Bellator.

Svoju posljednju borbu odradio je upravo u Bellatorovom turniru poluteškaša gdje je izgubio od kasnijeg osvajača Attile Veghe. Prije toga ubilježio je četiri uzastopne pobjede u Bellatoru.

 

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI