Perak u Abu Dhabiju protiv Bretta Rogersa: Jurim na pobjedu!

Vijesti iz regijeIZDVOJENA VIJEST 06.12.2012 22:13h Autor:

Brett Rogers (foto: Esther Lin)

Abu Dhabi Warriors u veljači iduće godine omogućit će jednom od najboljih hrvatskih MMA boraca Mari Peraku još jedan veliki test u karijeri, možda čak i veći nego što je bio okršaj s Travisom Wiuffom u studenom. ADW 2, kako saznaje portal ProFightStore, donosi nam sjajni dvoboj Mare Peraka i Breta Rogersa!

31-godišnji Amerikanac možda nema ni približno iza sebe mečeva kao Wiuff, no radi se o borcu koji je ne tako davno imao okršaje protiv Fedora Emelianenka i Alistaira Overeema, ali u posljednje vrijeme karijera mu ne napreduje baš najbolje te bilježi prilično loše rezultate.

Posljednji put Rogers je nastupio na priredbi Bellatora u listopadu ove godine kada je jednoglasnom sudačkom odlukom izgubio od Alexandera Volkova.

Maro definitivno s velikim optimizmom može čekati taj dvoboj, a to je i potvrdio u kratkom razgovoru za Fight Site. "Ja sam praktički već sad u formi za meč, nemam nikakvih ozljeda i smatram da sam u odnosu na Rogersa u prednosti u svakom segmentu. Definitivno očekujem pobjedu, uvjeren sam da sam kompletniji borac i spremat ću se u svom timu koji će mi maksimalno pomoći da budem u top formi. Ponovit ću još jednom da očekujem samo pobjedu i ništa drugo", izjavio je Perak.

Zoran Zdelar
[email protected]

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI