Warning: mysqli_num_fields() expects parameter 1 to be mysqli_result, boolean given in /home/fight1/public_html/wp-includes/wp-db.php on line 3182
Perak se vratio: Sada slijedi meč protiv nekoga iz samog svjetskog vrha! | Fight Site

Perak se vratio: Sada slijedi meč protiv nekoga iz samog svjetskog vrha!

Vijesti iz regijeIZDVOJENA VIJEST 07.11.2012 11:18h Autor:

Maro Perak (foto: Tonči Vlašić/dubrovacki.hr)

Maro Perak proteklog je tjedna ubilježio najveću pobjedu u svojoj karijeri zahvaljujući slavlju u meču protiv super iskusnog Travis Wiuffa, a dubrovački borac napokon se vratio jučer kući.

Jučer kasno navečer Maro Perak je sa svojom ekipom napokon stigao u Dubrovnik, gdje su mu prijatelji i suborci priredili mali doček u zračnoj luci. Gotovo deset dana je Perak proveo u egzotičnom Abu Dhabiju gdje je proteklog vikenda ubilježio najveću pobjedu u svojoj dosadašnjoj karijeri.

No, čini se da su pred jednim od najboljih hrvatskih MMA boraca sada još veći i teži izazovi. "Nije bilo lako, pogotovo zbog ozljede na treningu uoči borbe, naciknutog palca desne noge, a naravno, zbog snage, veličine i iskustva suparnika. Novu borbu bih mogao imati već u veljači, ime suparnika ne znam, ali mogu očekivati kako će to biti netko od najboljih svjetskih boraca", rekao je Maro u razgovoru za Dubrovački vjesnik.

Maro sada može malo uživati i nekoliko dana odmoriti, no ubrzo započinju ozbiljnije pripreme nekoliko njegovih boraca za nastup na Noći gladijatora 7, gdje će Maro ovog puta biti u trenerskoj ulozi s obzirom da njega očito čekaju daleko veći izazovi u nekim drugim organizacijama.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI