Perak: Račić želi meč protiv Bakočevića, Croata ga ne zanima

Vijesti iz regijeIZDVOJENA VIJEST 04.06.2013 09:13h Autor:

Gladijator Team na FFC-u 4

Proteklih nekoliko dana jedna od najzanimljivijih tema u hrvatskom i regionalnom MMA svijetu definitivno su neki budući okršaji koji bi se mogli dogoditi u FFC-ovom ringu možda već ove jeseni.

Radi se o borcima u kategoriji do 66 kilograma, a u priču koju je ovog puta započeo Francisco "Croata" Barrio upleteni su još Vaso Bakočević, Antun Račić i Lemmy Krušič. Upravo je njih troje Croata izazvao kad je na svojoj Facebook fan stranici objavio da bi htio nastupiti još ove godine u FFC-u, a uskoro mu je Vaso vrlo brzo odgovorio i rekao da nema problema.

No, pritom je u razgovoru za portal Direkt.me napomenuo i kako mu je ipak puno zanimljiviji meč protiv Račića o kojem se također dosta priča u posljednje vrijeme. "Što se mene osobno tiče, ja bih radije borbu s Račićem jer "Croata" nije poznat koliko i Račić, a mislim i da publika želi više da vidi mene i Račića. Ipak, ovo ostavljam organizatorima. Ja se borim s kim god i kad god", rekao je Vaso.

Ubrzo je stigla reakcija i iz dubrovačkog Gladijatora, oglasio se Maro Perak, koji osim što je prvi borac tog kluba, ujedno je zadužen za karijere ostalih u Gladijatoru, među koje spada i prozvani Račić. Čini se da Perak dijeli stav Bakočevića u ovom slučaju.

"Nama je daleko zanimljiviji meč između Račića i Bakočevića te se nadamo da će do njega stvarno doći. Onaj tko izgubi u tom okršaju onda bi se možda mogao boriti protiv Croate, koji trenutno ipak nema još dovoljno dobar skor da bi išao odmah na nekoga od njih", smatra Maro Perak.

Zoran Zdelar
[email protected]

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI