Perak pobijedio u Abu Dhabiju!

Vijesti iz regijeIZDVOJENA VIJEST 02.11.2012 20:53h Autor:

Maro Perak VS Travis Wiuff

Maro Perak uspio je položiti najteži ispit u dosadašnjoj karijeri! Travisa Wiuffa porazio je podijeljenom sudačkom odlukom u glavnom meču večeri prve priredbe Abu Dhabi Warriors organizacije.

Prvi borac dubrovačkog Gladijatora našao se večeras u ringu u egzotičnom Abu Dhabiju. Protivnik mu je bio daleko iskusniji Amerikanac koji je do tada imao 68 pobjeda i 15 poraza. Bio je to meč u kojem je Perak objektivno bio autsajder, no još jednom se potvrdilo da ne pobjeđuje onaj favorit s papira.

Perak je posljednjih tjedana uporno ponavljao da je spreman kao nikad u životu, da se osjeća sjajno sa 107 kilograma. Nije se obazirao na komentare određenih da nema što tražiti u meču s tako iskusnim protivnikom. Nakon iznimno teške borbe u Abu Dhabiju uspio je uvjeriti dva suca da je upravo on zaslužio pobjedu i time si je vrlo vjerojatno otvorio neka nova vrata.

Ovo je bio prvi meč Mari Peraku ove godine, sad će se vjerojatno posvetiti pripremi svojih boraca koji nastupaju na Noći gladijatora u drugoj polovici prosinca, a početkom iduće godine vrlo vjerojatno možemo očekivati neke nove iznimno atraktivne protivnike za sjajnog Dubrovčana.

Ovo je Mari bila 22. pobjeda u MMA karijeri, dok je poražen tek svega tri puta.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI