Perak odgovorio Iliću: Ovo mi je prilika da zaradim laku lovu!

Vijesti iz regijeIZDVOJENA VIJEST 19.10.2013 08:51h Autor:

Maro Perak

Proteklih dana jedna od najzanimljivijih tema na hrvatskoj MMA sceni definitivno je ona o prozivanju Dorijana Ilića od strane Ante Delije da odrade borbu na Opatija Fight Nightu 6 početkom iduće godine, a neočekivano je u cijelu tu priču upao i Maro Perak.

Ilić je otkrio kako mu je od borbe protiv Delije puno zanimljiviji okršaj s njegovim klupskim suborcem Marom Perakom, a nije dugo trebalo čekati da reagira čelni borac dubrovačkog Gladijatora koji u svemu ovome vidi laku priliku da stigne do još jedne pobjede i pritom zaradi nešto.

"Neka se nešto događa. Ja sam profesionalac pa neka zakaže termin. Neću ga zvati na priredbu u Dubrovniku jer hoću neko veće ime skinuti. Samo neka to ne ostane na njegovim željama, nego neka se uhvati treninga i pobijedi me pa će biti veće ime nego sada."

"Ja sam skupio lovu za Sancheza u Dubrovniku, pa neka i on skupi za mene. Što drugo da mu kažem nego da se radujem međusobnoj suradnji."

"Nadam se samo da ne pokušava nikoga zavarati ovom pričom, a ako se neki pitaju zašto uopće prihvaćam ovu borbu, ja ću im vrlo rado odgovoriti. Zašto ne bih uzeo laku lovu?", poručio je Perak.

[anketa=117]

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI