Perak: Nema šanse da me Rogers nokautira!

Vijesti iz regije 29.12.2012 10:43h Autor:

Maro Perak

Maro Perak krajem veljače 2013. godine ponovno odlazi u Abu Dhabi gdje ga očekuje novi težak okršaj. Nakon što je tamo svladao podijeljenom sudačkom odlukom Travisa Wiuffa, ovog puta na redu je meč protiv iznimno opasnog Bretta Rogersa.

"Moj glavni cilj je prirediti odličnu borbu gledateljima u Abu Dhabiju i radujem se što ću imati priliku pokazati ljudima da je Rogers jedan od najboljih boraca na svijetu. Poručite svima u Abu Dhabiju da dolazim i neka budu spremni za nokaut!", rekao je očito iznimno samouvjereni Brett prije nekoliko dana za službene Internet stranice ADW-a, a sada je objavljen i Perakov odgovor.

Hrvatski borac ne zamara se previše Brettovim riječima, vjeruje u svoje mogućnosti i naravno da vidi sebe kao pobjednika u tom okršaju. "Njegova jedina šansa u tom meču je upravo da me nokautira, a to neće uspjeti. Meč će završiti tako da će meni biti podignuta ruka. Da mislim drukčije, ne bih se ni upuštao u ovu borbu."

No, Maro ipak iznimno respektira svog idućeg protivnika. "Brett je postao poznat nakon ekspresne pobjede nad Andreijem Arlovskim i zahvaljujući sjajnom okršaju protiv Fedora. Radi se o iznimno snažnoj osobi koja se ne boji potući u stojci, a to je ono što fanovi itekako vole", dodao je prvi borac Gladijatora.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI