Warning: mysqli_num_fields() expects parameter 1 to be mysqli_result, boolean given in /home/fight1/public_html/wp-includes/wp-db.php on line 3182
Perak najavio prekid: “Ovaj put suci neće odlučivati!” | Fight Site

Perak najavio prekid: “Ovaj put suci neće odlučivati!”

Vijesti iz regijeIZDVOJENA VIJEST 10.11.2017 11:44h Autor:

Kristijan Perak (Photo – Gladiator)

Danas između 17:00 i 19:00 sati Kristijan Perak će peti put ući u borilište slavne ruske M-1 organizacije. Protivnik će mu na M-1 Challenge 85 priredbi u Moskvi biti domaći borac Vitaliy Slipenko koji u profesionalnoj karijeri ima 8 pobjeda i 2 poraza.

U razgovoru za Dubrovački vjesnik, Dubrovčanin je najavio meč te je potvrdio – “ovaj put suci neće odlučivati!”

“Viši je od mene, preferira ‘stand up’ borbu, u stojećem položaju, ali već sam imao takvog suparnika”, tvrdi Perak i dodaje:

“Radili smo na svim segmentima borbe. Uz to sam kondicijski spreman, a to mi je u prethodnim borbama nedostajalo.”

“Kličko” je otkrio i kako je u prethodna četiri meča u ruskoj promociji zaradio čak tri bonusa za najbolji meč večeri.

“Da, čak tri puta, a nastupio sam četiri puta na M1 priredbi, moja je borba bila najatraktivnija borba priredbe te sam dobio bonus od organizatora”, otkriva i zaključuje:

” Dva puta sam na M1 priredbi doživio da su suci rekli – nema pobjednika. Nadam se kako ću ovaj put pobijediti prekidom i da neće na kraju suci odlučivati.”

Kratku najavu meča je dao i veteran hrvatske MMA scene, Kristijanov brat Maro Perak. On će danas popodne biti u kutu svom bratu.

“Nevjerojatna je povijest jedne od najvećih MMA organizacija na svijetu s kojom već šest godina uspješno surađujemo. Ponosni smo što smo dio ovakve organizacije, organizacije u kojoj smo bili među glavnim sudionicima za naslove prvaka što govori puno o nama i našem radu. Obišli smo sve što se moglo od Moskve, St. Petersburga, olimpijskog Sochia pa sve do Gruzije i daleke Republike Ingushetije gdje smo predstavljali boje Hrvatske na čak petnaest M-1 priredbi.”

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI