Perak najavio lov na titulu u poluteškoj M-1 diviziji, no prvo slijedi Nemkov

Vijesti iz regije 09.07.2015 09:57h Autor:

Screenshot

Maro Perak će 5. kolovoza ponovno nastupiti za ugledni M-1 i to u ruskom gradu Orelu. Protivnik odličnog dubrovačkog borca će biti domaći poluteškaš i bivši M-1 prvak Viktor Nemkov. U kratkom obraćanju svojim fanovima na službenom Facebooku, Perak je otkrio zanimljiv podatak; pobjednik ovog dvoboja bi trebao napasti pojas M-1 organizacije koji je trenutačno u vlasništvu Nijemca Stephana Puetza.

"Moja sljedeća borba će se održati u ruskom gradu Orelu. Pobjednik između mene i M-1 prvaka Viktora Nemkova će napasti pojas najjače europske organizacije koji je trenutačno u vlasništvu Nijemca Stephana Puetza", napisao je Perak i dodao:

"Hvala sparing partnerima, trenerima i fanovima na podršci. Dat ću sve od sebe da pobijedim. Pozdrav svima."

Perak će u dvoboju protiv Nemkova pokušati ispraviti negativan niz od dva uzastopna poraza koja je nanizao upravo u M-1 promociji protiv Tybure i Smorldareva. Oba poraza su se dogodila u teškoj kategoriji, a Dubrovčanin je u oba meča bio znatno lakši od svojih protivnika. Stoga ne čudi prelazak u njemu trenutačno primjereniju polutešku kategoriju.

Perak u svojoj karijeri ima 23 pobjede i 5 poraza, dok Nemkov, inače član poznatog Red Devil tima, ima isti broj poraza, ali tri pobjede manje. U zadnjem meču održanom prije godinu dana Nekov je svladao Beksota Jiyanova. Ranije se borio za titulu protiv već spomenutog Stephana Puetza. Spomenimo i to da je Puetz jedan od najvećih njemačkih MMA potencijala koji do sada u karijeri ima 13 pobjeda i tek jedan poraz. U M-1 promociji ima četiri impresivne pobjede u nizu.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI