Perak: Nadam se sparingu protiv Dos Santosa!

Vijesti iz regije 04.09.2012 10:14h Autor:

Perak VS Sapp

Maro Perak naporno se priprema za svoj meč u Abu Dhabiju koji je na rasporedu za malo manje od dva mjeseca te najavljuje da ćemo ga moći gledati u odličnom i nikad boljem izdanju.

U razgovoru za službenu Internet stranicu svog kluba, Perak je otkrio i da bi vrlo rado volio sparirati s aktualnim prvakom UFC-a u teškoj kategoriji, Juniorom dos Santosom.

Bok Maro, kako se osjećaš i kako provodiš ove ljetne dane?

"Evo super sam, treniram , spremam se i jedva čekam iduću borbu!"

Nastupaš 2. Studenog u Abu Dhabiju protiv poljskog borca Konstantina Gluhova. Što sve znaš o njemu?

"Gluhov je odličan kick boksač , ima opasne head kickove i body puncheve, jako je dobar na nogama, sve u svemu jako opasan udarač."

Gdje vidiš svoje prednosti u toj borbi?

"Gluhov će imati u borbi više kila nego ja, tako da sam siguran da se neće moći nositi  s mojom brzinom i da neće moći zaustaviti moja rušenja."

Gluhov se bori mjesec dana prije protiv Fjodorovog brata Alexandra Emelianenka. Hoćeš li gledati taj meč i hoće li mjesec dana biti dosta za prilagoditi se ako vidiš u tom meču neke njegove promjene?

"Naravno da ću taj meč gledati. Mislim da nekih drastičnih promjena neće biti što se tiče mog pristupa borbi. Znam u čemu sam bolji, ali također znam i čega se moram paziti. Naravno uvijek je dobro pogledati je li on napravio neke promjene u svojoj igri u odnosu na zadnji meč. U tom meču ću navijati za Gluhova, tako ako on pobijedi, nakon što ja završim s njime, moja pobjeda  biti će još slađa."

S kim ćeš se pripremati za ovaj meč i s koliko kila namjeravaš ući u borbu? Tko će ići s tobom od Gladijator Teama u Abu Dhabi?

"Za ovaj meč pripremati ću se s cijelim Gladijator Teamom, tu će biti moj brat Kristijan, Ante Delija, Antun Račić, Hrvoje Slade, Darko Knego i Fehim Vukotić kao glavni trener. S koliko kila, vidjet ću. U borbu namjeravam ući sa oko 110kg, a sa mnom u Abu Dhabi će ići moj brat i Fehim Vukotić."

Pobijedi li Gluhov Emelianenka, a ti Gluhova, to će ti otvoriti mnoga vrata za ulazak u još bolje organizacije. Je li još imaš motivacije,vatre i želje u sebi da se boriš jednoga dana u UFC-u?

"Naravno da imam, vatre i želje uvijek ima u meni, ali sam trenutno zadovoljan time gdje jesam. Kada odradim borbu protiv Gluhova, želim ostati tu i odraditi još nekoliko mečeva u AbuDhabi Warriorsima, a onda kasnije što bude , bude. Idem sigurno, pobjedu po pobjedu."

Stigneš li pratiti UFC?Jesi li pratio u zadnje Igora Pokrajca i njegove borbe?

"Ne stignem često pratiti UFC, ali kada su neke veće borbe, pogledam ih. Jedino Junior Dos Santos-a nikada ne propuštam. Igorove borbe nisam sve pogledao, ali sam čitao i drago mi je za njega da je doživio taj uspon. Sada ima težak ispit ispred sebe protiv Maglharesa, ali mislim da Igor može izbjeći borbu na tlu i riješiti borbu u stojci nokautom."

Da možeš ukrstiti rukavice s nekim iz UFC-a tko bi to bio?

"Već sam do sada imao priliku sparirati sa Overeemom, tako što bih iskreno volio je naći se na treningu sa Junior Dos Santosom , čisto da vidim kako bi prošao i da vidim kako je sparirati sa najboljim MMA boksačem današnjice."

Imaš li kakvu poruku za svoje fanove?

"Pozdravio bih sve svoje fanove i fanove Gladijator Teama i poručio  da prate moju iduću borbu, jer u nju ulazim nikada spremniji!"

Izvor: www.gladijator-croatia.com

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI