Perak: Ja sam Sponga izazvao dva puta!

Vijesti iz regije 09.09.2012 14:47h Autor:

Tyrone Spong i Maro Perak

Maro Perak otkrio da je on također u dva navrata iskoristio priliku i izazvao Tyronea Sponga na meč, no zasad je bilo bez ikakvog učinka.

Jedan od najboljih hrvatskih MMA teškaša, Maro Perak, nalazi se možda čak i na prekretnici svoje karijere. Ukoliko za otprilike dva mjeseca pobjedi vrlo opasnog Konstantina Gluhova, lako moguće da će mu uslijediti novi teški protivnik, a nakon toga, tko zna, možda i poziv neke poznatije organizacije.

Ovih je dana također aktualna tekma i opcija njegove borbe po MMA pravilima protiv jednog od najboljih kick boksača svijeta, Tyorenea Sponga. Upravo je Maru izazvao jasno Spong na meč prije pet godina, ali i Dubrovčanin je to učinio u određenim situacijama dva puta. Do dogovora ipak nije nikad došlo.

"Sponga sam javno izazivao dva puta nakon što je on mene jednom da se medijski promovira (ali u Sloveniji) nažalost. Da se to slučajno dogodilo u Japanu vjerojatno bi zainteresiranost za ovaj meč bila veća. Trenutno
se spremam za puno boljeg protivnika od Sponga (ovdje pričamo o MMA, a ne od K-1) i nadam se da ću ga pobijediti te time napraviti korak dalje u borilačkoj karijeri", rekao je Maro.

Javili su se tim povodom i neki "fanovi" koju su ga kritizirali da mu je kao borcu jedino bitan fizički izgled. "Što se tiče mog izgleda, nije baš da sam kao Brad Pitt i da mi je to bitno u životu. Najbitnija mi je taktika, kondicija, tehnika, pa na zadnjem mjestu snaga. Inače imam slomljen nos, hematome po ušima, ožiljke po glavi, ali najjači mačak u čoporu je pun ožiljaka od tucčnjave tako da se ponosim sa svakim. Sve su to ljepe uspomene. Pozdrav svima i nadam se da ćete moći pratiti moj sljedeći meč u Abu Dhabiju preko streama . Izlazim spreman kao nikada", poručio je glavni borac Gladijatora.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI