Warning: mysqli_num_fields() expects parameter 1 to be mysqli_result, boolean given in /home/fight1/public_html/wp-includes/wp-db.php on line 3182
Perak i Wiuff spremni za sutrašnji rat! (FOTO) | Fight Site

Perak i Wiuff spremni za sutrašnji rat! (FOTO)

Vijesti iz regijeIZDVOJENA VIJEST 01.11.2012 14:53h Autor:

Maro Perak VS Travis Wiuff

Danas s početkom u podne po našem vremenu održano je službeno vaganje prije sutrašnjih mečeva Abu Dhabi Warriors organizacije.

Maro Perak i Travis Wiuff nastupaju u teškoj kategoriji, a pošto su oboje ne tako davno još bili poluteškaši, nisu imali nikakvih problema ni briga oko službenog vaganja. 

"Protivnika sam vidio, ali nismo komunicirali. Stvarno ne znam što reći o njemu, protivnik kao protivnik, treba pametno odraditi meč i to je to. Izgleda Wiuff dosta dobro, velik je, fizički prilično jak, ali to sam i očekivao. Može se dogoditi da i on mene razbije, ali što se tu može, život ide dalje i nakon toga. Tada ću znati da nisam dovoljno radio na pripremama, ali ne vjerujem da će se to dogoditi, jer nikad nisam bio spremniji, a za idući meć ću još napornije trenirati. Imam oko 107 kilograma i osjećam se odlično. O taktici ne bih previše govorio, vidjet ćete sve u meču, ali mogu reći da sam spreman na svaki segment borbe", rekao je jučer Maro Perak u ekskluzivnom razgovoru za Fight Site.

Maro Perak težio je na službenom vaganju 106 kilograma, dok je njegov protivnik 12 kilograma teži.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI