“Novi Nitro” ima obećanje za svoje fanove

Vijesti iz regijeIZDVOJENA VIJEST 28.04.2019 18:16h Autor:

Filip Pejić (screenshot)

Filip Pejić vratio se u akciju nakon godinu i pol dana i na najbolji način obilježio svoj debi za ugledni KSW.

‘Nitro’ je protekle subote na KSW 48 priredbi upisao svoju 14. pobjedu u karijeri zaustavivši opasnog Poljaka Filipa Wolanskog tehničkim nokautom u drugoj rundi ovog okršaja.

“Bila je ovo jako teška borba za mene. Moj protivnik je dobar borac, jako je snažan i ima čvrstu šaku. Ne znam koju riječ upotrijebiti, brutalna organizacija. Ne bih je usporedio s Prideom, mislim kako je promocija bolja od Pridea. Ovo mi je bila prva borba u KSW-u i veselim se ostalima. Spreman sam na apsolutno svakog protivnika”, glasio je jedan od prvih komentara hrvatskog borca nakon velike pobjede u Lubinu.

Jednom kada su se dojmovi malo slegli, Filip se javio i preko društvenih mreža gdje se zahvalio svojim fanovima, ali i ‘hejterima’ te usput obećao puno učestalije nastupe.

“Ljudi da vam se javim ovako jer jednostavno ne mogu svima odgovoriti na poruke i pohvale za jučer! Dobio sam jako, jako puno poruka i oznaka i hvala vam od srca na tome što me podržavate. Borba je prošla dobro kao sto većina već zna. Super ulazak u organizaciju, pokazao sam se u najboljem svjetlu iako se nisam borio godinu i pol dana, ali od jučer će to biti puno češće, vraćam se na stari put! Novi Nitro s puno više znanja, vjere u sebe i sa drugačijim stavom prema borbama”, napisao je Pejić između ostalog na svom Facebooku.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI