Pejić na pet kila od magične granice, trener Ban uvjeren u pobjedu!

Vijesti iz regijeIZDVOJENA VIJEST 01.04.2016 09:34h Autor:

Filip Pejić

Samo je deset dana ostalo do UFC-ovog spektakla u zagrebačkoj Areni. Hrvatski borci koje ćemo vidjeti na priredbi, Igor “The Duke” Pokrajac i Filip “Nitro” Pejić odrađuju posljednje jake treninge nakon kojih slijedi oporavak i skidanje kilograma na potrebnu granicu da bi zadovoljili svoje kategorije.

Kako sada stvari stoje, obojica su pripreme odradili bez problema i bez ozljeda. Pejićev dugogodišnji trener Bernard Ban se preko svog Facebook profila obratio javnosti s kratkim izvještajem vezanim za Pejićeve prireme za UFC debi.

“Filip je danas odradio zadnji jaki i potpuni sparing. Spreman je odraditi tri runde u najjačem tempu, a najbitnije je da je vrlo jake pripreme prošao bez ozbiljnijih ozljeda”, napisao je Ban i dodao:

“Sljedeći tjedan će trenirati u lakšem tempu tako da se napuni energijom do borbe.”

Ovo će biti Pejićev debi u bantam kategoriji koja je čak 5 kilograma lakša od one perolake. U nižim kategorijama pet kilograma je velika razlika, no prema Banovim riječima i tu sve ide po planu.

“Skidanje kilograma ide po planu. Filip je trenutačno na 66.5 – 67 kg prije treninga i sada preostaje da samo dehidracijom skine otprilike 5 kilograma do sljedeće subote”, otkriva poznati trener.

U zagrebačkoj Areni će rukavice ukrstiti s Poljakom Damianom Stasiakom. U Ban timu vjeruju da će Pejić nastaviti niz odličnih rezultata iz FFC-a.

“Uvjeren sam da će pobijediti svog protivnika, a na koji način vidjet ćemo 10. travnja”, zaključuje Ban.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI