Pejić jutro nakon poraza: Drugi put ću pametnije!

Vijesti iz regijeIZDVOJENA VIJEST 11.04.2016 12:15h Autor:

Filip Pejić

Filip Pejić nije uspio slaviti u svom debitantskom nastupu za najjaču MMA promociju. “Nitra” je pred njegovom publikom, gušenjem u prvoj rundi, svladao Damian Stasiak. Nakon što je prespavao noć, Filip se još jednom obratio svojim fanovima.

“Drugi put ću pametnije! Odspavao sam i razmislio o svemu. Nikad poraz samo lekcija… Izgubio sam jednu bitku ali ne i rat! Malo sam preemotivno to doživio, ali šta ću, takav sam, volim to što radim i uživam u tome. Hvala svima na podršci, a ovi što me ne vole neka sad uživaju haha. Hvala i njima jer i zbog njih ću se vratiti pet puta bolji! Idemo dalje, ovo je sport”, poručio je Pejić preko Facebook profila.

Nakon jučerašnje priredbe, Poljak je upisao svoju prvu pobjedu u UFC-ovom oktogonu. Najavio je u danima uoči borbe rušenje kojim će zaustaviti nalete hrvatskog borca i možemo reći kako je svoju taktiku savršeno sproveo.

Filip je odmah nakon meča izjavio kako ga je pojela atmosfera. Svjestan je bio propuštene prilike te je i sam, odmah nakon dvoboja, izjavio kako je debi loše odradio. Talent i želja su tu i nadamo se kako će ih prepoznati i čelnici UFC-a te Filipu omogućiti još jednu priliku za dokazivanjem na najvećoj pozornici.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI