Pejić potpisao ugovor s FFC-om, prvi meč već u Poreču!

Vijesti iz regijeIZDVOJENA VIJEST 27.10.2014 22:29h Autor:

Filip Pejić (foto: Facebook)

FFC-ova pero kategorija postaje sve snažnija. U ponedjeljak je otkriveno kako će u ringu te hrvatske organizacije ubuduće nastupati i opasni Banjalučanin Dragan Pešić, a aktualnom prvaku do 66 kilograma Antunu Račića ubuduće bi probleme mogao stvarati i još jedan hrvatski borac.

Radi se o Filipu Pejiću, koji je vlasnik profesionalnog skora 8-1. Gotovo cijelu karijeru odradio je u kavezu Hrvatske MMA lige čiji je i prvak, a ubuduće će se naći pred još težim izazovima.

Borac iz zagrebačke Dubrave sigurno će svojim nastupima oduševljavati i u FFC-u, baš kao što je činio u većini svojim mečevima tijekom protekle tri godine.

Svoj prvi nastup u FFC-u odradit će već idućeg mjeseca, odnosno da budemo precizniji 20. studenog na FFC Futuresu 4 koji će se održati u Poreču. Tom će prilikom u prestiž borbi odmjeriti snagu s mađarskim borcem Adamom Nemethom. Iako Sherdog za njega prikazuje samo jednu odrađenu borbu, na YouTubeu se može pronaći daleko više njegovih mečeva.

"Pero kategorija postaje iznimno opasna. Možemo se pohvaliti da imamo zaista veliki broj odličnih boraca do 66 kilograma i Antunu Račiću definitivno neće biti lako zadržati pojas u svom vlasništvu dulje razdoblje", poručili su iz FFC-a povodom najnovije prinove u svom rosteru boraca.

Zoran Zdelar
[email protected]

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI