Pancrase 286: Blažičević ugušen, Burušić i Radman poraženi nokautom

Vijesti iz regijeIZDVOJENA VIJEST 23.04.2017 13:54h Autor:

Kume vs. Blažičević

Team Pancrase – Team Cikatić 3:0. Tako izgleda rezultat Pancrase 286 eventa, na kojem se hrvatski borci nažalost nisu proslavili. Marko Burušić i Matija Blažičević poraženi su prekidom u drugoj rundi, dok je Anton Radman nokautiran u prvoj.

Prvi od tri borca iz tima Branka Citakića bio je Anton Radman, koji se borio protiv Takashija Sata. Radman nije loše krenuo u borbu, vjerovao je u svom jiu-jitsu te je tražio borbu u parteru, a tako je jednom uhvatio nogu, no Sato bježi, a nakon toga i ruku. Taj je napad bio ozbiljniji, no Japanac izlazi i iz toga te vraća borbu na noge. Tamo dolazi do klinča, iz kojega pogađa par koljena u glavu. Ono posljednje bilo je najsnažnije te je nakon njega Radman pao na pod i borba je prekinuta.

Nakon njega je nastupio Marko Burušić protiv Isao Kobayashia. Burušić je odradio vrlo dobru i zanimljivu prvu rundu, no i on pada početkom drugih pet minuta. Tako je ta runda bila preživljavanje, gdje se hrvatski borac izvukao iz gušenja, no tako da je dozvolio svom protivniku dolazak u ground n’ pound, odakle je ovaj nanio dovoljno štete da krajem runde dođe do prekida.

Matija Blažičević dobio je priliku nastupiti u glavnoj borbi eventa, protiv nositelja “King on Pancrase” titule, Takasukea Kumea. Nažalost, niti on nije mogao parirati odličnom japanskom borcu. Prvu je rundu pružao dobar otpor, ali već na početku druge je doveden u tešku poziciju odakle je prisiljen na tapkanje zbog gušenja.

Tako su nažalost sva tri naša borca uvjerljivo poražena, no nadamo se da su ipak nečime zadovoljili Japance te da ovo neće biti posljednje gostovanje hrvatskih boraca u ovog legendardnoj promociji, koja preko 20 godina organizira MMA evente.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI