Warning: mysqli_num_fields() expects parameter 1 to be mysqli_result, boolean given in /home/fight1/public_html/wp-includes/wp-db.php on line 3182
Ozlijeđeni Lekić otkazao meč sa Selimovićem, uskočili Živčić i Džepina | Fight Site

Ozlijeđeni Lekić otkazao meč sa Selimovićem, uskočili Živčić i Džepina

Vijesti iz regije 28.09.2013 09:02h Autor:

Lekić VS Selimović

Borba između Vladimira Lekića i Mesuda Selimovića, koji su se borili i u finalu prošlogodišnjeg "Sarajevo Fight 2", nažalost bit će otkazana. S obzirom da organizatori nisu mogli naći borca do 86 kg za Selimovića,  ubacili su borbu do 95 kg u kojoj će se boriti Elmin Živčić protiv Bojana Džepine.

Dugo očekivani revanš Lekića i Selimovića koji se trebao dogoditi ove subote, 28. rujna u Novom Pazaru je otkazan zbog zdravstvenih problema Vladimira Lekića.

Iako su borbu dogovorili tek dva dana prije meča, Bojan Džepina i Elmin Živčić će biti sasvim sigurno adekvatna zamjena i isto tako atraktivna borba. Džepina je u posljednjem meču u Banja Luci na "Fight for Glory" savladao Ognjena Topalovića i nalazi se u odličnoj formi. S druge strane dolazi borac tuzlanskog "Flek – Tom Cata" Elmin Živčić koji prošle godine postao i profesionalni prvak Njemačke.

Pored Elmina Živčića, iz "Flek – Tom Cat" tima u Novom Pazaru će nastupiti Vejzović Mirnes i Amar Babajić.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI