Warning: mysqli_num_fields() expects parameter 1 to be mysqli_result, boolean given in /home/fight1/public_html/wp-includes/wp-db.php on line 3182
Ovu subotu rezervirajte za najveće jiu-jitsu natjecanje u ovom dijelu Europe! | Fight Site

Ovu subotu rezervirajte za najveće jiu-jitsu natjecanje u ovom dijelu Europe!

Vijesti iz regijeIZDVOJENA VIJEST 29.09.2016 16:13h Autor:

Croatia National Pro Jiu-Jitsu Championship

Dom odbojke ‘Bojan Stranić’ ove će subote biti rezerviran za Croatia National Pro Jiu-Jitsu Championship natjecanje. Riječ je izrazito kvalitetnom i nagradama bogatom natjecanju nakon kojeg bi trebali saznati imena putnika za Svjetsko profesionalno jiu-jitsu prvenstvo koje će se u travnju 2017. godine održati u Abu Dhabiju.

Ovdje je riječ o zapravo najvećem i nagradama najbogatijem jiu-jitsu natjecanju ikad održanom na području Republike Hrvatske, ali i šire, a za sve je zaslužna odlična suradnja između Jiu-Jitsu Federacije Ujedinjenih Arapskih Emirata (UAEJJF) i Hrvatskog Ju-Jitsu saveza (HJJS). Naglasimo i kako je UAEJJF za sve pripremila oko 50 tisuća američkih dolara, a pobjednicima određenih težinskih kategorija bit će osigurane i zrakoplovne karte, smještaj, vize, kotizacije te troškovi prehrane za vrijeme boravka u Abu Dhabiju.

Očekuju se nastupi 126 natjecatelja iz 24 države, a ovim putem pozivamo sve zaljubljenike u ovaj sport, kao i ostale znatiželjnike, da posjete Dom odbojke na adresi Jarunska 5 (Sportski park Mladost) te podrže sve natjecatelje u bitci za ove bogate nagrade.

Program natjecanja počinje u subotu u 11 sati. Ulaz je besplatan, a dobar provod zagarantiran!

>Saznajte sve što trebate znati o najvećem jiu-jitsu natjecanju u ovom dijelu Europe

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI