Ove nedjelje u zagrebačkoj Močvari sjajan “grappling” turnir: Nastupaju Trušček, Drobac…

Vijesti iz regijeIZDVOJENA VIJEST 02.11.2018 15:57h Autor:

Screenshot

U nedjelju 4. sudenog u zagrebačkom klubu Močvara se održava “grappling” turnir Grind Zero u organizaciji Grindhouse Gyma.

Kao što su organizatori sami najavili, tog vas dana u popularnoj Močvari očekuje zanimljiv “grappling” turnir, atraktivni mečevi i pokoji “super fight”.

Radi se o dvobojima prema “submission only” pravilima. To znači da mečevi traju po 6 minuta, a moguć je i produžetak u trajanju od dodatne dvije. S obzirom da nema bodovanja, u dodatnom vremenu napadač bira poziciju “spider web” ili “seat belt”  te nastoji završiti protivnika koji istom pokušava pobjeći. Napadač koji završi protivnika “submissionom” iz navedenih pozicija ili svog protivnika duže kontrolira, bez da mu je isti pobjegao, odnosi pobjedu u “overtimeu”. Sustav je sličan EBI-u ali radi se samo jedna runda.

Održat će se dva turnira, u kategoriji do 80 i u kategoriji do 93 kilograma. Početak turnira je u 12:00 sati, a svi mečevi bi trebali biti gotovi do 18:00. Prijave su završile 1. studenog pa, ako do sada niste poslali svoju, morat ćete pričekati  iduću priliku.

Publika bi trebala vidjeti čak tri “super borbe”. U prvoj će nastupiti naš poznati MMA borac Ivica “Terror” Trušček, koji će se sučeliti s Tinom Stojancem. U drugom “super fightu” ćemo vidjeti obračun Saše Dropca i Ivana Rakocija, a kao glavni prestižni meč večeri je najavljen obračun Kreše Jurkovića i Nenada Santrača.

Sve dodatne informacije možete pronaći na službenoj FB stranici turnira.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI