“Ovako se rađaju legende”: KSW objavio prvu najavu za Soldićev idući nastup (VIDEO)

Vijesti iz regijeIZDVOJENA VIJEST 27.03.2018 00:52h Autor:

Soldić i Du Plesis

Krenule su prve najave za idući KSW event, onaj kojeg 14. travnja predvodi Roberto Soldić u svojoj prvoj obrani titule velter prvaka poljske promocije. Protivnik mu je Dricus Du Plessis iz Južnoafričke Republike.

Manje od tri tjedna ostalo je do KSW 43 eventa, kojeg će predvoditi borba za titulu prvaka velter kategorije, koju brani iznenađujući prvak Roberto Soldić. 23-godišnji Hrvatski borac iz Viteza, koji živi i trenira u Düsseldorfu, došao je dva dana prije Božića prošle godine, poslužiti kao zamjenski protivnik zvijezdi promocije, Borysu Mankowskom. Sve je završilo demoliranjem prvaka i uspostavljenjem novog.

Sada treba tu titulu prvi puta obraniti i to protiv upravo onog borca kojeg je Soldić zamijenio protiv Mankowskog. U pitanju je godinu dana stariji Dricus Du Plessis (11-1), borac iz Južnoafričke Republike, koji je bio prisutan tijekom Robertovog demoliranje dotadašnjeg prvaka. Roberto nije zaboravio kako je danima ranije Du Plessis govorio da je došao popratiti Mankowskog, s kojim će se boriti kasnije te da smatra kako Soldić nema nikakve šanse. Čim je došao do pobjede u borbi, Soldić je izašao iz kaveza i otišao do svog idućeg protivnika, a oni su se na kraju sučelili i u kavezu.

Vrijeme je da u kavezu sada odrade i nešto više od sučeljavanja, odnosno borbu koju će KSW fanovi glasno pozdraviti. Kako su rekli sami promotori, KSW je napokon ponudio borbu bez poljskog borca u njoj oko koje su fanovi uzbuđeni. Soldić je u promociju došao kao prava bomba i jako je dobro prihvaćen unatoč pobjedi nad domaćom legendom. Sada je pred njim prilika da on postane takav, jer kako što je rečeno na početku videa, kada se govorilo o tome kako je Soldić do ovoga došao, on je pravi primjer toga kako se legende rađaju.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI