Ovaj vikend Perosh ponovno u UFC oktogonu: Jesu li pripreme s Gregom Jacksonom urodile plodom?

Vijesti iz regijeIZDVOJENA VIJEST 11.11.2015 11:02h Autor:

Anthony Perosh

Narednog vikenda nam slijedi jedan od najiščekivanijih MMA evenata godine. UFC 193 će na stadionu u australskom Melbourneu pokušati postaviti novi rekord u broju posjetitelja. Za tu su prigodu čelnici elitne organizacije sastavili nevjerojatan popis borbi s Rondom, Huntom, Struveom, Hallom i ostalim zvijezdama.

A kada UFC dolazi u Australiju, još je jedno lice neizostavno posljednjih godina – ono australskog Hrvata Anthonyja Perosha. Ovaj veteran sporta koji u 43. godini i dalje oduševljava borilačku javnost te će se u Melbourneu susresti s Gianom Villanteom. Pripreme je odradio kod slavnog Grega Jacksona u Albuequerqueu (SAD) te tvrdi da je sve bolji i bolji unatoč poznim godinama za sportaša.

"Svi moji protivnici su najmanje 10 ili 12 godina mlađi od mene. Stvarno je odličan osjećaj kada ih možete pobijediti. Ali ja se natječem isključivo zbog sebe", rekao je Perosh i dodao:

"Želim biti najbolji što mogu. Za mene to znači i putovanje te pronalazak najboljih mjesta za treniranje. Za ovu borbu se posebno dobro osjećam. Tijelo mi je u sjajnoj formi, težina je prava. Ne bih trebao imati nikakvih problema prije ulaska u oktogon."

Pomalo ga nerviraju stalna pitanja kada će se umiroviti…

"Naravno, najčešće pitanje koje stiže od novinara jest kad ću se umiroviti. Moj odgovor je uvijek isti. Kada budem gubio više nego pobjeđivao, kada mi tijelo više ne bude moglo ili ako se jednog dana probudim i više se ne želim baviti s ovim poslom. No i dalje ne postoji ništa što bih radije radio…", poručuje "The Hippo".

Tajna njegove "vječne mladosti" jest u načinu života. Perosh je vrlo discipliniran kada su u pitanju prehrana, trening, odmor i zdravlje.

"Možeš imati 23 godine i izgubiti volju za borbom. To nema veze s godinama. Ja imam 43 godine i cilj mi je i dalje doći na vrh. Trenutačno još uvijek tamo nisam, tako da i dalje u meni gori vatra", zaključuje australski Hrvat.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI