Ova fotka nije "photoshopirana", a evo i video dokaza!

Vijesti iz regijeIZDVOJENA VIJEST 26.11.2013 09:35h Autor:

Andrej Pavlija (foto: Žiga Žibert/AFC)

Fotografija Andreja Pavlije nakon borbe koju je odradio prošlog vikenda u slovenskoj organizaciji AFC privukla je zaista mnogo pažnje nakon što smo je objavili na Fight Siteu u ponedjeljak.

Komentara je bilo zaista raznih. Dok su se jedni zgražali, drugi su se divili hrabrosti boraca koji podnose takve ozljede, ali bilo je i onih koji su smatrali da je fotografija obrađena, odnosno da je "photoshopirana".

Da to zaista nije slučaj možete se uvjeriti i na video snimci same borbe. Očito je kako je ozljeda nastala nakon udarca koljenom koji se dogodio točno na 9:15.

"Moram pohvaliti protivnika koji je bio zaista dobar i unatoč ozljedi koju sam zadobio u na početku druge runde uspio sam koju minutu kasnije slaviti prekidom nakon udarca koljenom. Zadovoljan sam rezultatom, sad uzimam kratki odmor i onda se vraćam na treninge", rekao je pobjednik u toj borbi Boban Krušić.

"Nisam se čuo s Andrejom nakon borbe, ali koliko sam vidio u kavezu posjekotina je bila dosta velika, barem nekoliko centimetara", dodao je crnogorski borac.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI