Warning: mysqli_num_fields() expects parameter 1 to be mysqli_result, boolean given in /home/fight1/public_html/wp-includes/wp-db.php on line 3182
Otvorene prijave za OFC New Generation 3 | Fight Site

Otvorene prijave za OFC New Generation 3

Vijesti iz regije 18.11.2015 14:30h Autor:

Photo: OFC

Opatija Fight Club i tijekom 2016. godine nastavlja s organizacijom evenata iz svoje serije OFC New Generation koji su prvenstveno namijenjeni manje iskusnim borcima.

Želja OFC-a je upravo takvim borcima pružiti priliku da kroz nastup u borbi po amaterskim kickboxing (low kick) pravilima uz profesionalnu rasvjetu, razglas i najavljivača u večernjem terminu te uz punu malu dvoranu sportskog centra “Marino Cvetković” pokažu što znaju u ringu.

Na OFC New Generationu 3 na rasporedu će se naći svega 10 do 12 borbi, a ovog tjedna otvorene su i prijave zainteresiranih klubova, odnosno boraca iz cijele regije koji žele nastupiti 16.01.2016. godine u Opatiji.

Kako bi se prijavili za nastup potrebno je najkasnije do kraja 11. mjeseca na e-mail adresu info@ofc.hr poslati sljedeće podatke: ime i prezime borca, datum rođenja, kilaža, dosadašnje borilačko iskustvo i naziv kluba.


Prilikom uparivanja boraca bit će vođena maksimalna pažnja da se radi o suparnicima podjednakog iskustva, a svi mečevi bit će u formatu 3×2 minute. Kotizacija za nastup se ne naplaćuje, a svi borci bit će nagrađeni diplomom.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI