Otvorene prijave za najjači BJJ turnir u regiji – Croatian Open Jiu-Jitsu Championship 2014.

Vijesti iz regijeIZDVOJENA VIJEST 01.04.2014 16:18h Autor:

Croatian Open Jiu-Jitsu Championship 2014

Trećeg svibnja, u Domu odbojke "Bojan Stranić" (Sportski park Mladost) u Zagrebu, održat će se već tradicionalni BJJ turnir Croatian Open Jiu-Jitsu Championship 2014. Radi se o najjačem BJJ turniru u regiji koji više godina okuplja najbolje majstore ove parteraške vještine.

Turnir je iz svoje stare dvorane, popularne "Martinovke" ove godine preselio u novo zdanje koje bi čitavu priču trebalo dići na još viši i kvalitetniji nivo. Prijave za natjecanje su otvorene od 15. ožujka i traju sve do 27. travnja kada će se formirati ždrijebovi u kategorijama prema spolu, dobi, težini i znanju natjecatelja. "Otvoreno prvenstvo Hrvatske" se kao i uvijek održava prema internacionalnim pravilima Svjetske BJJ federacije (IBJJF), a organizatori očekuju tristotinjak prijava iz svih država regije, ali i čitave Europe.

Bitno je naglasiti da se natjecanje prošlih godina održavalo u organizaciji SUBOS-a, a od ove godine ono je u potpunosti u ingerenciji Hrvatskog jiu-jitsu saveza što je dodatno podignulo ozbiljnost i relevantnost.

Sve dodatne informacije o sistemu natjecanja i prijavama možete pročitati na SLUŽBENIM STRANICAMA.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI