Otvoren ATT u Zagrebu: Conan Silveira ovog ljeta vodi četiri domaća borca u Ameriku! (VIDEO)

Vijesti iz regijeIZDVOJENA VIJEST 28.04.2015 14:29h Autor:

Conan Silveira

Jedan od vodećih trenera American Top Teama, Conan Silveira, prošli tjedan je proveo u Zagrebu, gdje je radio s odabranim borcima, a četvorica njih su mu posebno upali u oku te će se ovo ljeto uputiti na Floridu, u originalni ATT kamp. Također, Conan je najavio pokretanje velikog televizijskog borilačkog showa.

Conan je u Zagreb pristigao službeno otvoriti novu American Top Team dvoranu (kao nasljednika Croatian Combat Acamedya), ali i s ciljem da po prvi put upozna borce iz ove regije, regije gdje su s razlogom pristigli te odlučili otvoriti svoju dvoranu.

Više od 200 boraca se prijavilo za sudjelovanje u treninzima s Conanom, ali samo 120 njih je dobilo priliku, jer više jednostavno nije bilo u mogućnosti. Conan je izrazio zadovoljstvo borcima koje je vidio, rekavši:

''Vjerujem da je Hrvatska zemlja koja će svjetskoj MMA sceni podariti sjajne talente i borce. ATT želi ovdje prenijeti svoje znanje, program i mentalitet i omogućiti borcima da na jednom mjestu dobiju sve potrebno da postanu vrhunski sportaši. Sjajan je osjećaj kada osjetite potencijal u mladom sportašu, kada vidite da ima predanost i snagu koja će ga odvesti u sam vrh. Ovdje sam da nađem talente i već nakon prvih treninga odabrao sam borce s kojima želim raditi u Miamiu."

Za put u Miami odabrao je četiri borca, koji su već poznati na regionalnoj, a neki i na široj sceni, dok su druga dvojica možda i najveći hrvatski MMA talenti. To su Ivica Trušček, Tomislav Spahović, Saša Drobac i Bruno Guštović, a oni bi se Conanu na Floridi trebali pridružiti sredinom ljeta.

Također, i Conan bi se vrlo skoro trebao vratiti u Zagreb, odnosno na jesen, kad je cilj pokrenuti veliki borilački regionalni TV show. Nešto više o tome, barem ovako za početak, je najavio sam Conan:

“Kada smo razmišljali o tome da ovdje pokrenemo reality show Fight of Nations vodili smo se jednom mišlju – kako povezati sve te razne mentalitete i nedavnu ružnu prošlost koja je obilježila sve narode u regiji. Najvažnija stvar koju sam naučio kroz sve godine u MMA sportu jest to da ne možeš uspjeti sam. To nas ne čini slabijima i upravo je to poanta ovog neobičnog koncepta koji ćemo uskoro predstaviti gledateljima u cijeloj regiji. Borci koje ćemo pronaći ovisit će jedni o drugima, trebat će jedni druge da bi napredovali. Oni će se boriti jedni protiv drugih ali će ujedno biti jedna velika obitelj i sve će povezivati isto ime – Fight of Nations!“

Sjajno je vidjeti kako se na ovaj način pokreće regionalna borilačka scena, a posebna je čast što je to prepoznalo vodstvo jednog od najvećih svjetskih MMA timova. U priloženoj videu pogledajte kako izgleda dvorane te kako je izgledao rad s pravom MMA trenerskom legendom.

American Top Team Zagreb

Želiš biti dio naše priče?

Posted by Croatian Combat Academy on 28. travanj 2015

 

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI