Otkriveno zašto je Velasquez u Hrvatskoj – rodbinske veze!

Vijesti iz regijeIZDVOJENA VIJEST 04.06.2013 13:41h Autor:

Cain Velasquez u Splitu

Cain Velasquez već nekoliko dana boravi u dalmatinskoj prijestolnici, a napokon je i otkriven razlog zbog kojeg je posjetio Hrvatsku i zašto se toliko dugo planira zadržati u Dalmaciji.

Mnogi su vjerovali da su presudile turističke ljepote Hrvatske prilikom odabira odredišta na kojem će provesti otprilike desetodnevni godišnji odmor sa svojom suprugom i njezinom familijom, no to nije ipak jedini razlog.

Slobodna Dalmacija uspjela je doznati da Cainova supruga u Hrvatskoj ima rodbinu. "Velasquez tijekom utorka stiže u Zaostrog, odakle je zapravo obitelj njegove žene Michelle, točnije rodbina ženine majke. Čuveni Meksikanac će, koliko mi je pričao, posjetiti još i Makarsku, Dubrovnik, a misli ostati par dana u Hrvatskoj. U Splitu je već dva dana i mislim da mu je ovdje bilo jako lijepo", izjavio je suvlasnik jednog splitskog noćnog kluba koji je posjetio i UFC-ov aktualni prvak u teškoj kategoriji.

Prema informacijama koje ima Fight Site, interes među splitskim stanovnicima za poznatog MMA borca iznimno je velik, a on je unatoč ogromnom broju ljudi kojie se žele fotografirati s njime prema svima iznimno srdačan i susretljiv, iako možda na ponekim fotografijama to ne izgleda u potpunosti tako.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI