Otkrivamo što će Miočić raditi u Hrvatskoj

Vijesti iz regijeIZDVOJENA VIJEST 31.10.2016 13:50h Autor:

Stipe Miočić

Stipe Miočić će prvi put nakon što je postao UFC prvak posjetiti Hrvatsku. Razlog dolaska je upravo taj – samo da se druži s hrvatskim fanovima i medijima koji će ga sigurno s nestrpljenjem dočekati u njegovoj drugoj domovini. “The Firefighter” u Hrvatsku stiže 2. studenog te će većinu planiranih zadataka od strane svog poslodavca UFC-a odraditi 3. studenog.

Fight Site vam otkriva da je u planu otvoreni trening na kojem bi trebali sudjelovati i Mirko Filipović te Igor Pokrajac. Trening će se održati u Core Gymu u Novom Zagrebu. Nakon toga UFC-ov prvak će se družiti s novinarima. Dodatne detalje Stipinog posjeta Fight Site vam donosi u utorak.

Podsjećamo, Miočić je prvi put u Hrvatsku došao 2014. godine na poziv Fight Channela. U uredima Fight Channela u Zagrebu je održana press konferencija na koju su se odazvali gotovo svi hrvatski mediji iako je Miočić u tom trenutku bio relativno nepoznat borac. I sljedeće godine, 2015. Stipe je stigao u Hrvatsku te je pomogao Cro Copu u pripremama za dvoboj protiv Gabriela Gonzage. Ovo će mu biti treći dolazak u svoju drugu domovinu. U međuvremenu je postao UFC prvak nokautiravši Fabricija Werduma te je jednom uspješno obranio pojas.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI