Warning: mysqli_num_fields() expects parameter 1 to be mysqli_result, boolean given in /home/fight1/public_html/wp-includes/wp-db.php on line 3182
Otkrivamo kako razmišljaju pobjednici Final Fighta 3! | Fight Site

Otkrivamo kako razmišljaju pobjednici Final Fighta 3!

Vijesti iz regijeIZDVOJENA VIJEST 22.04.2013 14:01h Autor:

Ante Delija

Borilački fanovi gotovo pa da su suglasni u ocjeni kako je Final Fight Championship 3 proteklog petka u Splitu ispunio sva očekivanja. Vrhunska produkcija i odlični mečevi pružili su gledateljima mnogo uzbuđenja, a razloga za slavlje imali su i brojni borci koji su ubilježili nove važne pobjede u svojim karijerama.

Kontaktirali smo neke od njih kako bismo nam dali svoj kratak osvrt na odrađene borbe u dalmatinskoj metropoli.

Ante Delija: "Zadovoljan sam kako sam odradio meč, nisam nastupao puna četiri mjeseca i pothitno mi je bila potrebna borba. Nisam htio u meču protiv Laprakisa ništa previše riskirati, plan je bio vrlo jednostavan – srušiti ga i završiti borbu u parteru. Bio sam fizički dosta jači i nije imao nikakvih izgleda protiv mene."

Zlatko Bajić: "Najbitnije je da sam pobijedio na jednom tako velikom eventu, ali to ipak en znači da sam u potpunosti zadovoljan svojim nastupom. Mogao sam slaviti nokautom u drugoj rundi, bio je na izdisaju, ali tu odličnu priliku ipak nisam uspio iskoristiti kako bih slavio prekidom i to je razlog ipak mog malog nezadovoljstva. Mogao sam odraditi i bolje meč, ali najbitnije da sam pobijedio i sada treba nastaviti tom stazom."

Tomislav Spahović: "Borba je bila odlična, Golčića su mnogi smatrali favoritom u meču protiv mene i nitko nije ni u snu očekivao ovakav ishod borbe i da sam ga pobijedio na terenu gdje je on dobar, odnosno u stojci. Svi su očekivali da ću tražiti svoju šansu u parteru zbog njegove visine i vještine, podcijenili su me mnogi, a ja volim dokazivati ljudima da su u krivu. Bio sam već najavio da sam napredovao u svim segmentima borbe i sada se smatram kompletnim. Golčić je u jednom trenutku pomislio da ga idem rušiti, pa je spustio svoju desnu ruku i ostavio mi prostor za udarac, što sam ja odmah i iskoristio. 2013. će biti moja godina i imam ja još puno toga za pokazati u sljedećim mečevima i u budućnosti."

Matej Batinić: "Borba je krenula kako sam priželjkivao s obzirom da se nisam stigao ništa posebno spremati za Radnića jer sam saznao za borbu dva tjedna prije eventa s drugim brigama u glavi oko  MMA lige. Izuzetno sam zadovoljan. Borbu sam odmah odveo u parter, ne zato što mi je stand up možda lošiji nego upravo što je Radniću bila lošija strana parter i kao svaki iskusni borac iskoristio sam protivnikove mane. Borba je završila prije nego što sam se nadao, a to je samo rezultat moje ozbiljnosti prema ovom meču i ovoj organizaciji u kojoj se nadam opet učestvovati. Ovim putem bih se zahvalio svojem treneru Bernardu Banu te najviše svojim sparing partnerima Bruni Škudaru i Antoniju Mijatoviću."

Zoran Zdelar
zoran.zdelar@fightchannel.hr

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI