Otkaz: Ništa od velikog meča Monsona i Stojnića!

Vijesti iz regijeIZDVOJENA VIJEST 30.11.2012 22:14h Autor:

Jeff Monson

U Novom Sadu u subotu se trebala održati velika MMA priredba s Jeffom Monsonom kao najvećom zvijezdom, no planovi organizatora propali su nakon što je američki borac zbog ozljede iz prethodne borbe odlučio otkazati nastup.

Serbian Battle Championship trebala je donijeti gledateljima nekoliko vrlo atraktivnih okršaja, a daleko najzanimljiviji meč javnosti je trebao biti onaj između najboljeg bosansko-hercegovačkog MMA borca Denisa Stojnića i američkog veterana Jeffa Monsona, koji je u protekla dva tjedna odradio dvije borbe.

U Rusiji je 15. studenog gušenjem pobijedio Alexandera Emelianenka, a samo devet dana kasnije na bodove je jednoglasnom sudačkom odlukom svladao Donga Gooka Kanga u Južnoj Koreji. Tijekom te borbe očito je zadobio neke ozljede te nije spreman za ulazak u novosadski ring.

Tko će uskočiti kao zamjena u posljednji trenutak još uvijek nije poznato. "Željeli smo da se barem pojavi u Novom Sadu, ali ozljede se u ovom sportu događaju i mi povodom toga nismo mogli ništa napraviti. Spektakl će ipak biti održan", rekao je jedan od organizatora za srpski portal 021.rs.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI