Osvojite karte za FFC Futures 3 koji se održava u subotu!

Vijesti iz regijeIZDVOJENA VIJEST 22.09.2014 10:25h Autor:

FFC Futures 3

Ovaj će cijeli tjedan proći u znaku FFC Futuresa 3 koji se održava u subotu 27. rujna u dvorani Sutinska Vrela u Podsusedu! A mi vjernim čitateljima Fight Sitea, naravno, poklanjamo i karte za nadolazeći event.

Nakon dva vrlo uspješna FFC Futuresa, koja su se održala u ožujku i u svibnju u Opatiji, Final Fight Championship je naredna dva polufinalna turnira odlučio preseliti u Zagreb! Dvorana Sutlinska Vrela u Podsusedu će 27. rujna ugostiti 3. po redu Futures koji bi prema prijavljenim imenima trebao biti najkvalitetniji do sada.

Format, koji se pokazao kao vrlo uspješan, ostao je nepromijenjen. Osamdesetak boraca, po četrdeset u MMA i KB konkurenciji, od ranoga će jutra, kroz dva kola, pokušati izboriti večernje finale. Osim finalnih borbi u svakoj od kategorija, publika će imati prilike vidjeti čak četiri super dvoboja što je novotarija na ovom izdanju Futuresa. Do sada smo gledali samo po jedan prestižni meč, no čelnici FFC-a su odlučili pojačati priredbu kako bi još malo začinili i poboljšali ionako odličan format!

Prvi krug nagradne igre otvaramo vrlo jednostavnim zadatkom:

Nabrojite tri poznata hrvatska borca koja će se boriti u super dvobojima.

Svoje točne odgovore zajedno s IMENOM I PREZIMENOM šaljite nam na: [email protected]

Dva najbrža točna odgovora osvajaju po dvije karte!

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI