Oštra poruka Mirka Filipovića: “Zaboli me patak za takve ljude”

Vijesti iz regijeIZDVOJENA VIJEST 25.12.2016 12:17h Autor:

Screenshot

Mirko Filipović otputovao je u Japan gdje će se 29. prosinca boriti protiv Muhammeda King Mo Lawala u četvrtfinalu Rizinovog Grand Prixa.

Prije puta Cro Cop je dao nekoliko intervjua za domaće medije, ali nije bio zadovoljan nekim naslovima pa im je uputio oštru kritiku preko Facebooka dok je čekao let za Tokio.

“Evo jos 2 sata do leta za Tokyo. Nikada nisam duže čekao vezu za Japan ali šta je tu je. Vrijeme kratim kartajući šnaps i čitajući novine i portale. I koliko god imam godina i životnog iskustva ja se još ne mogu načuditi amaterizmu, neprofesionalnosti, a rekao bi i zluradosti pojedinih novinara. Čitam stvari koje nikada nisam rekao, čitam neke portale koji prenesu moju izjavu ili intervju i koji naravno namjerno iskrive moju izjavu i koja dobije potpuno drugi kontekst… Nabijem ja takvo novinarstvo, sa oproštenjem”, napisao je između ostalog Cro Cop navodeći nekoliko primjera koji su ga pogodili, a zatim je poslao i poruku “dežurnim komentatorima”.

“A što se tiče dežurnih komentatora koji vole omalovažiti i podcijeniti sve i svakog, ma zaboli me patak za takve ljude. Previše godina imam da bi se zamarao sa likovima koji da imaju gram mozga nebi palamudili i pisali gluposti po internetu već bi gledali svoja posla, bili sretni sa svojim životima i ne bi se zamarali sa tuđim. Ali ne želim navlačiti na sebe negativnu energiju tih ljudi. I to je sve. I nisam uopće ljut ni bijesan da ne bi opet bili naslovi tipa ‘bijesni Cro Cop se obračunao sa.. bla bla bla.., samo sam umoran i od čekanja, a i od ovakvih stvari koje sam spomenuo”.

Između redaka Mirko je prokomentirao i svoje fizičko stanje te najavio da će “eventualne borbe poslije ovog turnira ovisiti prvo o stanju tjelesnom, prvenstveno koljena, a onda i rezultata na ovom turniru”.

“Morat ću svakako na još jednu operaciju koljena da mi ugrade umjetnu hrskavicu jer trpim bolove kod intezivnih treniga i pitanje je koliko priprema još mogu odraditi sa takvim koljenom, a nakon te operacije nema nazad”.

S Cro Copom je i Stipe Drviš koji redovito prati Mirka na njegovim putovanjima i prenosi doživljaje s priprema, aerodroma i hotelskih soba. Evo kako su kratili vrijeme između letova u Münchenu.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI