Osnivač Blackziliansa prokomentirao povratak borbama i svoj FFC debi

Vijesti iz regijeIZDVOJENA VIJEST 08.06.2016 14:36h Autor:

Danillo Villefort

Proteklog se vikenda, nakon gotovo tri godine izbivanja, MMA borbama vratio Danillo Villefort. Osnivač slavnih Blackziliansa predvodio je MMA dio večeri FFC 24 priredbe, a uspješan povratak je obilježio tehničkim nokautom koji mu je donio pobjedu nad sunardnjakom Thiagom Relom.

Odmah po završetku meča, Villefort se u kratkom intervjuu za MMA Variety osvrno na nastup kojeg je odradio pod okriljem hrvatske promocije.

>FFC 24 MMA: Pogledajte poteze zbog kojih Amerikanci nestrpljivo iščekuju idući event (VIDEO)

“Tri godine sam bio van pogona tako da nisam htio žuriti u ovom meču i htio sam provesti što više vremena u ringu. To je bila taktika. On je jako pametan kada govorimo o igri u parteru tako da sam morao borbu zadržati na nogama. Nisam osjetio njegove udarce, malo sam bio izgubio ravnotežu u jednom trenutku, no i dalje sam čuo sve upute iz kuta. Čekao sam svoju priliku i dočekao sam ju u trećoj rundi kada sam ga pogodio i nastavio s udarcima te zaključio priču s laktovima. Vratio sam se, FFC me vratio. Cijenim sve ovo, kao i svoj tim koji mi je čuvao leđa.”

Villefortov idući nastup ne smijemo propustiti…

“Znao sam da će ovo biti borba u stojci i da me on neće uspjeti sruštiti. Iskreno, pokušavao sam mu otkinuti glavu. U tome nisam uspio, ali gledajte me jer idući put bih upravo to mogao i napraviti”, poručio je Villefort nakon završetka MMA dijela u Ocean Centru.

Ne zaboravite, već vas 10. lipnja po američkom, odnosno u subotu u 02:00 sata iza ponoći po hrvatskom vremenu, očekuje FFC 25. Izravan prijenos će kao i uvijek biti dostupan na Fight Channelu ili FightChannelTV.com.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI