Osječanin Luka Sumić bori se na SBC 21, najavljena i nova borba Rifata Pruševića

Vijesti iz regijeIZDVOJENA VIJEST 06.03.2019 20:39h Autor:

SBC 21

Dvije posljednje najave borbe za SBC 21 donose duele mladih i talentiranih boraca, gdje će dvojica imati priliku napraviti veliki iskorak prema ozbiljnijem statusu. Predrag Bogdanović borit će se protiv Luke Sumića iz Osijeka, dok supertalenta Rifata Pruševića čeka makedonski talent, Stefan Pečevski.

Predrag Bogdanović jedan je od najvećih talenata iz domaćeg tima Serbian Battle Championshipa, Family Fight Teama. Prošlog mjeseca odradio je profesionalni debi nastup, kad je na SBC 20 bio bolji od Stefana Smiljanića. Odmah je ugovorio borbu za idući SBC i to protiv borca koji je također sudjelovao na SBC 20. No, dok je tamo bio u kutu svojim kolegama iz beogradskog Vale Tudo tima, ovog puta će se Luka Sumić boriti. U pitanju je osječki borac koji predstavlja dva tima. Spomenuti Vale Tudo te MMA Klub Mursa iz Osijeka. Do sada je odradio tri MMA borbe, gdje posebno vrijedi spomenuti debi pobjedu nad iskusnim Danijelom Kokorom. Nakon dvije profesionalne pobjedu, u svom posljednjem nastupu je poražen. U prosincu je nastupio u Austriji, gdje je bolji od njega bio domaći potencijal Jamal Ouzarida. Osim u Osijeku i Beogradu, trenirao je i u velikom švedskom Allstarsu.

SBC 21 / Predrag Bogdanović vs Luka SumićPreliminary cardPred nama je još jedan veoma interesantan uvodni MMA duel…

Objavljuje Serbian Battle Championship – SBCPetak, 1. ožujka 2019.

Drugu profesionalnu borbu, također u SBC-u, odraditi će i Rifat Prušević. U pitanju je momak iz beogradskog Secutora, koji je u Somboru oduševio pa ne treba čuditi da nastupa već i na ovoj priredbi u Odžacima. Za ovog mladog borca izazov će biti Stefan Pečevski, jedan od najvećih MMA potencijala iz Makedonije. Borac je to profesionalnog omjera 3-0-1, koji na SBC dolazi s namjerom zaustavljanja velikog potencijala kojem najavljuju sjajnu karijeru.

Kao što smo već ranije najavili, SBC 21 održava se 4. svibnja u Odžacima. Ranije smo najavili četiri borbe koje će se također naći na uvodnom programu, a ono najbolje i najatraktivnije nam tek slijedi.

SBC 21 – Revenge! / Rifat Prušević vs Stefan PecevskiPreliminary cardNa vrhunskoj Serbian Battle Championship 21 -…

Objavljuje Serbian Battle Championship – SBCSubota, 2. ožujka 2019.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI