Warning: mysqli_num_fields() expects parameter 1 to be mysqli_result, boolean given in /home/fight1/public_html/wp-includes/wp-db.php on line 3182
Osam hrvatskih boraca izborilo polufinale na europskom WAKO prvenstvu | Fight Site

Osam hrvatskih boraca izborilo polufinale na europskom WAKO prvenstvu

Vijesti iz regijeIZDVOJENA VIJEST 26.10.2016 23:15h Autor:

foto:crokickboxing

Osam hrvatski kickboksača osiguralo je polufinale na europskom WAKO prvenstvu, čime im je sigurna minimalno brončana medalja.Na dobrom putu da im se pridruži je i Ivan Stanić.

Posebno su naši borci bili borbi u low kicku, gdje će čak petorica tražiti mjesto u finalu i borbi za zlato. To su  Vilson Demaj u kategoriji do 54 kilograma, Mirsad Denjalić do 63.5 kilograma, Luka Tomić do 71.5 kg, Luka Šimić do 77 kg i Tomislav Čikotić u teškoj kategoriji. Posebno će biti zanimljivo pratiti polufinalni nastup Tomislava Čikotića, koji će se suprotstaviti trenutnom svjetskom prvaku, Stefanu Anđelkoviću iz Srbije.

U K-1 Hrvatska ima dva polufinalista, a još im se može pridružiti i Ivan Stanić, koji je danas tek odradio prvo kolo u kategoriji do 91 kilogram te je bio uspješan i sad čeka četvrtfinale. Muhamet Deskaj je uspješno odradio svoj nastup u kategoriji do 63.5 kilograma, a svoje ambicije prema zlatu nastavlja Ante Verunica, pobjedom protiv El Bouchaibija iz Belgije.

Osmi polufinalist koji dolazi iz Hrvatske je Jure Drlje, koji vrlo uspješno nastupa u low contactu, u kategoriji do 89 kilograma težine.

Nažalost, danas je nastupili i nekoliko hrvatskih boraca koji su završili svoj put u Mariboru. To su Damir Plantić, David Matošević, Gaj Ćosić, Mario Katić i Diana Franke.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI