Orsat Zovko se sastao s Mikeom Tysonom – tema razgovora je potencijalna suradnja u budućnosti!

Vijesti iz regijeIZDVOJENA VIJEST 10.10.2014 12:24h Autor:

Foto Fight Site

Vjerojatno najpoznatiji, a po mnogima i najbolji boksački teškaš svih vremena, Mike Tyson, ovih dana na najvećem televizijskom sportskom sajmu u Monacu (Sportel) predstavlja svoj show "Mike Tyson: Undisputed Truth".

Kao poseban gost njegove gala večere je sudjelovao i direktor Fight Channela, predsjednik FFC-a i poznati producent sportskih spektakala Orsat Zovko. Zovko se, kako saznaje Fight Site, na poziv Tysonovih producenata sastao sa slavnim boksačem nakon predstavljanja.

Tema razgovora je bila potencijalna suradnja u budućnosti na velikim projektima poput ovog koji sada Tyson radi. Više detalja nije poznato, no Zovko je u kratkoj izjavi za Fight Site rekao da se ga je "Tyson pozitivno iznenadio te da se radi o vrlo simpatičnoj i konkretnoj osobi koja zna što radi."

Na sajmu u Monacu i FFC ima svoj štand u predstavljanja ponude francuske distributerske kuće iz Tolousea – Fighting Spirit. Final Fight Championship eventi se već sada prikazuju u 60-tak zemalja svijeta, a očekuje se da bi se ta brojka mogla dodatno povećati u 2015.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI