Opatija Fight Night 5 uživo na Fight Channelu!

Vijesti iz regijeIZDVOJENA VIJEST 21.01.2013 14:37h Autor:

Fight Channel

Međunarodni borilački event Opatija Fight Night 5 u sklopu kojeg će se održati i prve kvalifikacije SuperKombata, jedne od najjačih K-1 organizacija na svijetu, za područje cijele Europe, moći će se gledati uživo na Fight Channelu.

Jedinstveni borilački kanal na ovom području emitirat će uživo borbe iz Kristalne dvorane hotela Kvarner u Opatiji 23. veljače s početkom u 20 sati, a OFC je kao organizator najavio da je u planu održati ukupno 12 borbi.

Nastupit će neki od najboljih hrvatskih boraca, a u sklopu spomenute velike SuperKombatove potrage za novim svjetskim talentima u teškoj kategoriji, gledatelji će imati priliku uživati u nastupima nekih od najtalentiranijih K-1 boraca u Europi, kao i onih iz šire regije.

Fight Channel moguće je gledati u svim državama u regije zahvaljujući emitiranju na kablovskim platformama MaxTV, Bnet TV, H1 TV i Optima TV u Hrvatskoj, SBB TV i Total TV u Srbiji te Telemach za područje Slovenije, ali i Bosne i Hercegovine.

Prema neslužbenim informacijama radi se o približno dva milijuna potencijalnih gledatelja. Osim besplatnog prijenosa uživo, Fight Channel je najavio da će također emitirati naknadno i snimku OFN-a 5, a još je ranije najavljeno da u Kristalnu dvoranu stižu također kamere Eurosporta.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI