Omeragić brutalnim nokautom do WFCA pojasa

Vijesti iz regije 01.10.2013 08:56h Autor:

Narcis Omeragić

Proteklog vikenda u Arnhemu, WFCA je dobio novog prvaka Nizozemske po K-1 pravilima do 95 kg. Bošnjak koji već duže vrijeme živi u Nizozemskoj Narcis Omeragić demolirao je Henryja Akdenisa.

"Battle of Arnhem" tradicionalno donosi kvalitetne borbe, na kojem je nekad ranije i Overeem savladao Garryja Goodridgea. Ove godine gledatelji su mogli posebno uživati u meču između Narcisa Omeragića i Henryja Akdenisa, u kojem je Omeragić dominirao u borbi predviđenoj od pet rundi, koju je završio u trećoj nakon strašnog krošea. Akdenisu je nakon liječničkog pregleda ustanovljen lom vilice, što je još jednom potvrdilo o kakvom se udarcu radilo.

Henry Akdenis je borac u kojeg su polagali nade i od kojeg se očekivalo puno više i u ovom meču. Iza sebe ima uspješnu karijeru i iskustvo u jakim mečevima, među kojima se svakako izdvaja meč protiv Tyronea Sponga.

Omeragić je svoju karijeru gradio u nizozesmkim školama uz legendarnog Freda Royersa. Dosadašnja karijera mladog Omeragića je vrlo uspješna, u 39 mečeva poražen je samo 4 puta, a 24 borbe je završio nokautom. Trenutno trenira u "Kickboxing Arnhem" uz Royersa i u Golden Gloryju, te napominje kako postoje naznake da sljedeće godine postane član najjače kickboks organizacije "Glory".

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI