Oleinik: Nakon pobjede protiv Cro Copa napokon se mogu vratiti svom alkoholu – gaziranim sokovima!

Vijesti iz regijeIZDVOJENA VIJEST 09.11.2013 09:36h Autor:

Alexey Oleinik - Photo by Sergei Baranov

Mirko Filipović je poražen u "main eventu" sinoćnjeg ruskog spektakla Legend 2. Samo dvadesetak sekundi prije kraja prve runde majstor "submissiona" Rus Alexey Oleinik je Cro Copa prisilio na predaju takozvanim "neck crankom" iz bočne dominantne pozicije.

Iako je Filipović neko vrijeme trpio lomljenje vrata koje je uhvatio Oleinik, na koncu je morao priznati 11. poraz u karijeri. Ruskom "Udavu" ovo je bila 48. pobjeda u karijeri, deveta u nizu i čak 39. prisiljavanje na predaju svojih protivnika. Ipak, slavlje protiv Filipovića mu je najveće u cijelom borilačkom vijeku.

Nakon meča razdragani i vrlo zadovolji Oleinik je bio iskren…

"Nisam se mogao boriti na svoj standardni način jer jednostavno nije bilo vremena da bih mogao utrenirati neku taktiku i tako se boriti i u meču. Morao sam se bazirati zapravo na nelogičnim i nesvakidašnjim stvarima i potezima koji profesionalni MMA borci možda i ne bi izveli u ringu. Hvala bogu da je na kraju sve ispalo kako treba", objašnjava Oleinik misleći na zahvat "neck crank" koji je dosta nesvakidašnji podvig iz bočne dominantne pozicije.

Rus je bio svjestan kako Filipović od njega ne očekuje opasan udarac, a dodaje i da se napokon može vratiti svojoj strasti – gaziranim sokovima.

"Znao sam da se Filipović previše ne brine oko mojih udaraca. Drago mi je da sada napokon mogu ponovno piti gazirane sokove. Tri ili četiri tjedna sam ih prestao koristiti i pio sam samo gaziranu vodu. Sada se mogu vratiti svojoj strasti. Gazirani sokovi su moj alkohol", zaključio je zadovoljni "Boa Constrictor".

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI